Xperia Go?

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Go?
Arkadaslar baya arastırdım ilk U alcaktım fakat oyun boyutların görünce vazgectim birde go varmış aynı fiyat aynı özellik sadece 8 gb hafıza ve cıkarılamayan batarya .. Kullananlar yardımcı olabilir mi mesela sarjı hiç kullanmadan 1 gün gidiyor mu ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

serihan

serihan

Üye
U fena değil de GO yu bilmiyorum!

fk555897

fk555897

Üye
İki telefonun da donanımı aynı ama Xperia U'yu daha çok seviyorum. U'da arttırılabilir hafıza varsa U al.

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
go'nun youtube da videosu var onu izle de ondan sonra karar ver. Adamlar baya sert davraniyor bana misin demiyor. Su gecirmiyor bir de.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
işte o var bide 8 gb hafıza var go da . Sd card da var ama U da yok sd card hem 4gb ? Kullanan arkadaslarıma bi soru daha ben bu telefonu alırsam modem olarak kullanmayı düşünüyorum .su an 8 mps (her neyse) internetim var o kadar hızlı olur mu?

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
benim arkadas gayet iyi kullaniyor, sikayet ettigini de gormedim. Hizi ne kadar bilmiyorum.

fk555897

fk555897

Üye
U'da hafıza kartı yoksa Xperia Go al.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
aynen.

Febris

Febris

Üye
Go su geçirmez darbe almaz ama yüklenildiğinde kasıyor

doqukans2

doqukans2

Üye
go nun kamera performansı çok kötü haberin Olsun ama u nun sesi az çıkıyor bide boyut oyunlara yetmiyor

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Go bence.

Invoke

Invoke

Üye
Bildiğim kadarıyla U'da hafıza kartı yok. Dahili de 8 olması lazım. Yetmesi imkansız. Hafıza kartı çok önemli. :D
Go' iyidir işte, takılırsınız. Face, twitter, whatsapp, internet, fruit ninja, asphalt 6 filan da açar. Nba jam de açar. İdare eder ya, çok üstün performans beklemeyin ama kötü de değildir, Sıkıntısı 512mb ram ikisinin de. 1gb olsa güzel olurdu. Xperia P alabilirseniz daha iyidir. Ama illa ikisinden biriyse Go diyorum. Sağlam bir sd kart alıp (class 10 fln) swap yaparsanız. Rami bir nebze idare eder.
U'nun hafızası çok sıkıntı kesinlikle uzak durun derim. Go epey de dayanıklı ayrıca =)

- - - Eklendi - - -

Go'nun bir eksisine daha gelirsek: çözünürlük düşük, 160ppi filan olması lazım ya da o civardadır. Keskinlik yok yani, biraz dandik durur. U' 280ppi mesela ama yine de U'dan uzak dur :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt