Xperia arc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkeyis

Üye
    Konu Sahibi
Xperia arc
Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama şimdi baya pahalı bi telefon paramın boşa gitmesinide istemiyorum müzik, resim , tasarım felan istediklerimi karşılıyor ama internet oyun gibi şeylerde önemli bunlardada iyimidir bu telefon alırsam herşeyi karşılayabilirmi

hoss

hoss

Üye
telefon gercekten cok iyi ve sony ericsson kalitesi arkadaşım tavsiye ederim
bu verdğim linkte kullanıcı incelemeleri ve yorumları var burdan bilgi sahibi olabilirsin telefon hakkında

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Xperia Arc'ı şuan kullanıyorum ve Sony'nin şuanki geliştirdiği en başarılı telefonlardan bir tanesidir. Gerek İşlemcisi, gerek kamerası ve HD özelliği en iyi şekilde kullanması, gerek İnceliği, gerek LED arka ekran ile Bravia Engine teknolojisini kullanması ( zaten bu motor Sony'nin Bravia LED TV'lerin de kullanılıyor. ) gerekse oyun oynanırlığı bakımınan çok başarılı bir telefondur. İsteklerinizi fazlasıyla karşılayacak olan bir telefondur. Tavsiye ederim.

Bu videoda görüntülerin hamlığı, keskinliği ve netliği ele alınmış. Şuana kadar Sony Ericsson'un kullandığı en iyi CMOS Sensör olan Exmor ile videolar çekilmiş ve gece bile en iyi görüntüler ve 720p videolar çekebiliyorsunuz. Ayrıca telefonun sol üst tarafında da HDMI girişi bulunuyor. Bu sayede telefonu, televizyona bağlayıp videolarınızı izleyip, resimlerinize bakabiliyorsunuz.

[video=youtube;ghdXxR2a-nM]http://www.youtube.com/watch?v=ghdXxR2a-nM&feature=related[/video]

• Beğen
Tepkiler: hoss
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt