Xperia Arc yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Puente

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc yazılım
Merhaba arkadaşlar. Xperia Arc için en son 4.1.B.0.587 sürümü çıkmış; ama bende 4.1.B.0.431 sürümü var ve PC Companion'da da en son yazılım yüklü diyor. Ben de 4.1.B.0.587 sürümünü rootla yükleyeyim dedim rootladım telefonu 4.1.B.0.587 Kernel'ini de yükledim ama hala sürüm 4.1.B.0.431 olarak gözüküyor. Telefonu nasıl güncelleyebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Invoke

Invoke

Üye
Öncelikle telefonu rootlaman gerekmezdi, .587 kerneli yüklerseniz sadece 587 kerneli yüklemiş olursunuz. .ftf dosyasıyla romu kurmanız gerekirdi yani buradan Arc için olan .587li romu indireceksiniz, flashtool ile flashlayacaksınız. Flashtool kullanımı forumda youtubeda attığım sitede vs her yerde mevcut, zaten kernel flashladıysanız bunu da hallederseniz, olmadı yine sorabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Yine de özetle flashmode alacaksınız bu sefer fastboota değil. Aradaki fark bu.

Puente

Üye
    Konu Sahibi
Rootlamak gerekmediğini bilmiyordum. Ben de rootladıktan sonra flashlamıştım Flashboot'tan ama hala 431 gözüküyor.

Invoke

Invoke

Üye
Anlattım işte siz sadece kernel flaşlamısnız 3-5mb bir şey yani halbuki romu flaslamanız gerek, gönderdiğim sitede var rom.

Puente

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Teşekkürler yardımın için. Deneyeyim onu.

Invoke

Invoke

Üye

Bu videodaki gibi, burdaki romu indireceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Puente

Puente

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Sayende 587'ye güncelledim. Son olarak bir soru daha sormak istiyorum. 587'ye güncelleyince root kalktı telefonumdan, değil mi?

Invoke

Invoke

Üye
Evet, root gitti.

- - - Eklendi - - -

Ek bilgi: Kernel flashlarken root gitmez, o yaptığınız ilk işlem yani 3-5mblık bir şey flashlamıssınız ya, orda root gitmez. Rom flashlarken gider.

• Beğen

Puente

Üye
    Konu Sahibi
Tamam anladım. Yardımların için çok teşekkür ederim.

Invoke

Invoke

Üye
Ne demek.

• Beğen

Üst Alt