Xperia Arc S..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj Tayyip_61

Dj Tayyip_61

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc S..?
Merhaba arkadaşlar. Xperia Arc S almayı düşünüyorum. Daha doğrusu üst seviye bir telefon istiyorum. :hmmm Arc S hoşuma gitti ama ne tür eksi yönleri var bilmiyorum. Kullanan veya telefonu bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum... :S

Olcay02

Üye
bende ARC S LT18İ var ve cok memnunum cok seri zaten alipta kullandıgında pisman olmadıgını anlıyacaksın tavsıye ederim

• Beğen
Tepkiler: Dj Tayyip_61

fnldstntn

Üye
Bencede gayet iyi bir telefon alıpta pişman olacağını hiç sanmam..

• Beğen

fatih_347

Kapalı Hesap
harika bi telefon:oke:

• Beğen

danimoth

Üye
nokia 8 den sonraaa sanki ferrari ama ki ekran çözünürlüğü iphone4s gibi değil karşılaştırmalardan bakabilirsin ben işletim sisitemi olarak andorid olduğundan 1.4 ghz işlemcisi var hızlıı yani tavsiye ederim

• Beğen
Türe

Türe

Üye
galaxy s2 de guzel cihaz ona da bir bakin dilerseniz ;)

• Beğen
Dj Tayyip_61

Dj Tayyip_61

Üye
    Konu Sahibi
Peki Arc S ile Arc S(LT18i) arasında ne fark var?

Türe

Türe

Üye
aynı modelin devamı denilebilir

hoss

hoss

Üye
tavsiye ederim mükemmel bir telefon

tetani

tetani

Üye
yarın inşallah bende kullanıyor olacağım.internette çok araştırdım dezanavtajları yok denecek kadar az

• Beğen

sagstr

Üye
İyi ama LT15i de var??
O LT15i Arc modeli arc almanı tavsiye etmem kasada çatlama problemi var Arc s Çok güzel kullanıyorum yani özelliklerini keşfetmekle bitiremezsin mükemmel telefon.1.400 civarında ama sahibinden de yurtdışından gelme telefonlarda var alıp kaydettirip toplamda 950TL ye mal olmuş olur.

• Beğen
Dj Tayyip_61

Dj Tayyip_61

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler...

tetani

tetani

Üye
çok şükür arc s im elimde.fakat android markete giriş yapamıyorum telden:( yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen

metin8

Üye
ben yurdisindan aldim pisman oldum tavsiye etmem samsung al daha iyi

uyduruk57

uyduruk57

Üye
Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Memnunum. Daha önce bu kadar üst düzey bir telefon kullanmadım. Ancak telefondan son derece memnunum. Android marketteki uygulamalarla telefon tam anlamıyla bir bilgisayara dönüşüyor. Her çeşit uygulama var. Öyle oyunlar var ki gün boyu oyun oynamak istersiniz. Ayrıca çok karizma bir duruşu var. En önemli eksiklikleri; pil ömrünün yetersizliği ve görüntülü konuşmanın olmaması. Kamerası harika. İşlemci gayet hızlı. Ekran mükemmel. Wifi çekim gücü yeterli. Telefon çok kibar. Ses kalitesi sony işte.

----------Eklendi @ 02:14:17 ---------- Yazıldı @ 02:09:39 ----------

cihazı Türkiyeden büyük internet mağazalarından birisinden 1230 tl ye aldım. Takip edin bazı günler indirime giriyor. Bence sony nin yeni modeli piyasaya girince 1000-1100 aralığına gelecektir fiyat. Diğer markaların bence yanında şansı yok. Ne de olsa japon kardeşim firma :)

tecnotor

tecnotor

Üye
bende xperia arc Lt15 var benim işlemci hızı dahil hiç bir problemim yok ki sen arc s diyosun 1.4 Ghz hız mükemmel birşey

finishhh

Üye
peki 3d görüntü özelliği varmı bu telefonda ?

engin145

Üye
sa beyler 2 hafta önce sony ericcson xperia arc s telefonunu aldım herşeyi çok güzel ama bi sorunum var vodafoneden internet sınırsız internet paketim var 3 g çekiyor ayarları müşteri temsilcisinden yollattım hiç bi sorun yok diyor ama neden se internetten mobil olarak video izlerken sürekli donuyor bunun sebebi nedir acaba ben hala çözemedim lütfen yardımcı olunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt