Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xperia arc s vs lumia 520
Sponsorlu Bağlantılar
alperen kutuk
Üye
Konu Sahibi
xperia arc s vs lumia 520
Arkadaşım ikisinden birini alcak sizce hangisi ?
osmanmert99
Üye
Bence arc s ile 720 karşılaştırılmalı.
enterneoll
Üye
ben hiç düşünmeden arc s alırdım bu ikisi arasında
Invoke
Üye
Bence de arc s, alabilir.
- - - Eklendi - - -
ama arc s de eski de kaldı artık, kaç liraya alıyorsunuz acaba arc s'i ?
Kerim.
Üye
Adreno205li tek cekirdekli telefonlar alinmaz bu saatten sonra
520de de hiç oyun yok, yine bir çok oyunu açıyorlar...
Tabi vatandaş keşke ne için aldığını filan yazsaymış bir de fiyatını, Arc S'in çok para edeceğini düşünmüyorum ben...
LimePie
Üye
arc s alabilirsin.
Invoke
Üye
Kaç liraya alıyor ki, General Mobile Discovery'e bak bence.
Testlere fazla takılmamak lazım, aynısını 29-30bin alan S4 içinde söylerim. Neyse androidde ram mühim. 512mb az gelir. Ben de Ray var, aynı donanım, yalnız Arc S 1.4 ghz( cpuda aynı olması lazım, arc s büyük iht. overclocklu, tam emin değilim yine de çok farketmez adreno 205-512ram) Neyse çoğu oyunu açıyor açıkcası, ama acamadıkları da çok ben alalı 1yılı geçiyor. Teknoloji çabuk gelişiyor, 512mb yetersiz kalıyor. O zaman olsa neyse bu zaman bir sürü model var, adreno 205 artık giriş seviye telefonlara koyuluyor
Ama 520dense yine Arc S'i seçerdim ben. İstediğin kadar kişiselleştirir, kurcalarsın, bir sürü de uygulama oyun vs var. Ama farklı modellere de bakmak lazım.
Telefonu kullanmayı bileceksiniz arkadaş, Arc S akar gider, bir kernel bir rom bitti bu kadar, dahili hafızası az, bir de 16-32hafıza kartı almak lazım. O kadar. Kasmaz! Neden kassın?