Xperia Arc S için rom isteği :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veremlex

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc S için rom isteği :)
Merhaba Arkadaşlar..
Xperia Arc S kullanıyorum.Android v4.0.4 sürümü yüklü şuanda telefonumda.

Aslında rom'un tam olarak ne olduğunu ve işlevini bilmiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum :D
Sadece telefonu hızlandırdığını daha fazla hakimiyet kazandırdığını anladım internetten okuduğum kadarıyla.
Bu yüzden size danışmak istedim telefonuma uygun rom'u nerden bulabilirim veya hızının artması için önerileriniz varmı teşekkürler :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Cyanogenmod 9 Stable önerimdir hızının artması overclock Arc S'in ihtiyacı yok ama :D Birde LMK yapabilirsin :)

veremlex

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama bunları nerden bulabilirim :)))

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Romu ben sana bulurum LMK anlatımı forumda mevcut

emre1717

Üye
selamünaleyküm ... bnde xperia arc s var root atmak istiyorum daha once 5800 kullanıyordum istediğim bütün fw leri yükledim zamanım olduğu için uğraşıp yapıyodum şimdi bu arc s e de yüklemek istiyorum telefon çok kasıyor ıcs son wersiyon yüklü daha önce forumdan bi arkadaş uzak masaüstü bağlantısı yaparak 5800 fw atmıştı bu şekilde yardımcı olacak arkadaş varmı yada ayrıntılı bi anlatım video mesela bide en hızlı rom yada herneyse hangisi jellbean yüklemek mümkün mü telefonu hızlandırmak yeni fonksiyonlar katmak için ciddi şekilde yardım cı olacak bi arkadaşa ihtiyacım var 5800 da da telefon yanar vs.. bi sürü şey söylediler telefonun heryerine girdim çıktım kurdum sildim birşey olmadı bu telefondada risk varmıdır varsa ne kadardıır ? yoksa sadece yazan adam mesuliyet kabul etmemk için not düşüp telefon zarar görürse sorumlu değilimmi demiştir ... yardım eden arkadaş olursa çok sevinirim telefon kasmasa uğramayya gerek yok ama bi klawye bile 6-7sn de açılıyor yadrımlarınızı bekliyorum bi fikir yazarsanız sevinirim ????? teşekkürler....

phaselis

Üye
arkadaşlar o cyanogen mod bana da lazım arc için nasıl bulabiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt