xperia arc s hakkında görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
xperia arc s hakkında görüşleriniz
merhaba arkadaşlar
elimde şu an N8 var ve bu sıralar xperia arc s aklıma takıldı sizlerin görüşünü almak istedim bu konuda. Cihaz çok hoşuma gitti ancak ram in yetersiz olduğu söyleniyor. Ben telefonu multimedya özellikleri ofis özellikleri için kullanıyorum kamerası da hoşuma gitti. Acaba sıkıntı olur mu ram konusunda pek oyun da oynamam zaten. Sizlerin görüşleri ve yorumlarına talibim bu konuda teşekkürler.

ByYlmzZz

Üye
pek oyun oynamam demişsiniz bu duruma bakarsak birde 2011'de çıkan cihazlara jelly bean desteği verilecekmiş bunu göz önünde bulursak kesinlikle ram sıkıntısı çekmezsiniz ki şu anda zaten ram sıkıntısı çekmessiniz her yönüyle çok tutulan bir cihaz..ne sormak isterseniz hazırım daha öncede kullandım cihaz'ı...

Eğer performansı pek önemli değilse -ki öyle gözüküyor- her türlü yeter.Fakat ben yinede 100-200 TL ekleyip Galaxy SII ya da boyutu problem değilse Galaxy Note almanızı öneririm.Bana göre Xperia Arc S tasarımı dışında pek alınası bir model değil.

MasteLaa

Üye
Ben o kadar para vermem şahsen 512 mb ramli telefona Performans konusunda s2 ile yarışamaz bu gerçek 100-150 daha koyup s2 al bence ..

Tepkiler: kullanıcıadları
Ben o kadar para vermem şahsen 512 mb ramli telefona Performans konusunda s2 ile yarışamaz bu gerçek 100-150 daha koyup s2 al bence ..

Bende onu dedim ama arkadaş Sony istiyormuş nedense.Birde SE olmayacak sadece Sony

Birde bu mesaj ile binbaşı oldum vatana millete hayırlı olsun

Tepkiler: MasteLaa
    Konu Sahibi
görüşleriniz için teşekkürler

Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...