xperia arc s hakkında görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc s hakkında görüşleriniz
merhaba arkadaşlar
elimde şu an N8 var ve bu sıralar xperia arc s aklıma takıldı sizlerin görüşünü almak istedim bu konuda. Cihaz çok hoşuma gitti ancak ram in yetersiz olduğu söyleniyor. Ben telefonu multimedya özellikleri ofis özellikleri için kullanıyorum kamerası da hoşuma gitti. Acaba sıkıntı olur mu ram konusunda pek oyun da oynamam zaten. Sizlerin görüşleri ve yorumlarına talibim bu konuda teşekkürler.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
pek oyun oynamam demişsiniz bu duruma bakarsak birde 2011'de çıkan cihazlara jelly bean desteği verilecekmiş bunu göz önünde bulursak kesinlikle ram sıkıntısı çekmezsiniz ki şu anda zaten ram sıkıntısı çekmessiniz her yönüyle çok tutulan bir cihaz..ne sormak isterseniz hazırım daha öncede kullandım cihaz'ı...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Eğer performansı pek önemli değilse -ki öyle gözüküyor- her türlü yeter.Fakat ben yinede 100-200 TL ekleyip Galaxy SII ya da boyutu problem değilse Galaxy Note almanızı öneririm.Bana göre Xperia Arc S tasarımı dışında pek alınası bir model değil.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben o kadar para vermem şahsen 512 mb ramli telefona :hmmm Performans konusunda s2 ile yarışamaz bu gerçek 100-150 :tl: daha koyup s2 al bence ..

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben o kadar para vermem şahsen 512 mb ramli telefona :hmmm Performans konusunda s2 ile yarışamaz bu gerçek 100-150 :tl: daha koyup s2 al bence ..

Bende onu dedim ama arkadaş Sony istiyormuş nedense.Birde SE olmayacak sadece Sony :ehe

Birde bu mesaj ile binbaşı oldum vatana millete hayırlı olsun :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Bende onu dedim ama arkadaş Sony istiyormuş nedense.Birde SE olmayacak sadece Sony :ehe

Birde bu mesaj ile binbaşı oldum vatana millete hayırlı olsun :kıskıs:
Ben sözümü tuttum ama kutlamalara bak sabahtan beri mesajlarını takip ediyorum :kıskıs:

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
    Konu Sahibi
görüşleriniz için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt