Xperia Arc HD oyunlar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc HD oyunlar hakkında
kardeşim xperia arc almak istiyor (arc s degil) ucuza güvenilir bir yerde bulduk ancak hd oyunları çalıştırır mı bunu merak ediyorum asphalt 7 olsun modern combat 3 olsun dungeon hunter 3 vb olsun kasar mı yoksa sorunsuz çalışır mı ?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Xperia pro ve neo v ile aynı işlemci hızına sahip dead space real racing 2 asphalt 7 nova 3 gta 3 gibi oyunlarda kasma yapmaz

amcalu1

amcalu1

Üye
Kasmaz merak etme

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hd oyunları çalıştırır mı bunu merak ediyorum asphalt 7 olsun modern combat 3 olsun dungeon hunter 3 vb olsun kasar mı yoksa sorunsuz çalışır mı ?

evet sorunsuz çalıştırır. Tabi iyi bir ROMla çok daha iyi oyun performansı alabilir.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kardesin agzının tadını biliyor

şerefli

şerefli

Üye
xperia neo gta3 kasarmı

serif55

serif55

Üye
İyi bir fiyat derken sanırım 600 - 650 civarı bi fiyata buldun heralde kardeşim çünkü arc s 800 liraya düştü, bazı yeni çıkan üst düzey grafik isteyen oyunlarda takılmalar donmalar yapabiliyor ha birde bazen aşırı ısınıyor rahatsız etmez diosanız sıkıntısız bir telefon olur. Ayrıca custom rom ve kernel çeşitliliğide çok olan bir model istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz ;)

hellthelast1

Üye
Xperia Arc Kullanıyorum Şuana kadar hangi oyunları yüklediysem donmadan calıstırdı..en son max payne yükledim kasma donma yok harika bi bi cihaz :)

El-CD

El-CD

Üye
bak şu videoyu izlesin performansı görsün :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

jamal2012

Üye
İyi bir fiyat derken sanırım 600 - 650 civarı bi fiyata buldun heralde kardeşim çünkü arc s 800 liraya düştü, bazı yeni çıkan üst düzey grafik isteyen oyunlarda takılmalar donmalar yapabiliyor ha birde bazen aşırı ısınıyor rahatsız etmez diosanız sıkıntısız bir telefon olur. Ayrıca custom rom ve kernel çeşitliliğide çok olan bir model istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz ;)

kardeşim ben 2gun snra ya xperia s,xperia arc s yada galaxy s2 alıcam hangisini önerirsin?ben nette takılırım nerdeyse hep ve oyun,uygulama meraklısıyımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt