neal bannen
Üye
Xperia Arc ekran açılmama sorunu
Telefonumu 1,5 ay önce aldım turkcell tim den 1 ay kadar hiç bi sorun yoktu telefonla alakalı ama son 15 gündür şu sorunu yaşıyorum telefonu cebimden çıkarıyorum kilit düğmesine basıyorum ekranın altındaki tuşlar yanıyor ama ekran açılmıyor ancak bataryasını çıkarırsam baştan açarsam açılıyor hep aynı sorunu yaşatıyor bana dün benim için berbat bi geceydi insanları arıycam arayamıyorum çıkarıp tekrar açıyorum tam telefon görüşmesi yaparken telefon kapanıyo kilit düğmesine basıyorum tuşlar yanıyor ekran açılmıyor arama geliyor yine tuşlar yanıyor ekran yok kimin aradığını göremiyorum mecbur kilit düğmesine basıp meşgule atıyorum
turkcell görevlilerine soruyorum biri bunu servise gönderelim yazılım atılcak diyor biri son yüklediğin uygulamalardan olabilir 3d bowling okey hava durumu gibi uygulamalar vardı hepsini sildim hala geçmedi sorun geçenlerde telefon yazılım güncelleme istemişti internet mb yetersiz olduğu için yapamadım güncellemeyi bundanmı acaba merak ediyorum 15 gündür morallerim alt üst o kadar para veriyoruz yapılan soruna bak kırıp atıcam telefonu nerdeyse sony düşmanı oldum kimseye tavsiyede etmiyorum nolur bana bi yardımcı olun kafayı yicem.
turkcell görevlilerine soruyorum biri bunu servise gönderelim yazılım atılcak diyor biri son yüklediğin uygulamalardan olabilir 3d bowling okey hava durumu gibi uygulamalar vardı hepsini sildim hala geçmedi sorun geçenlerde telefon yazılım güncelleme istemişti internet mb yetersiz olduğu için yapamadım güncellemeyi bundanmı acaba merak ediyorum 15 gündür morallerim alt üst o kadar para veriyoruz yapılan soruna bak kırıp atıcam telefonu nerdeyse sony düşmanı oldum kimseye tavsiyede etmiyorum nolur bana bi yardımcı olun kafayı yicem.