xp yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
xp yardım lütfen
öncelikle indirdiğim xp performans programından sonra oldu.
bilgisayar açılışında 2 kullanıcı çıkıyo biri benimki diğeri administrator onu oradan kaldırmak istiyorum ve başlat menüsünde çalıştırın altında "Tam İndir" diye bi şey çıktı o da xp performans programının linkine gidiyor lütfen yardım

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Administrator kullanıcıyı kaldırmak için Başlat/Denetim Masası/Kullanıcı hesapları/Hesap değiştir'den eğer burada "Administrator" hesabı gözüküyor ise onu silin. Eğer Administrator hesabı, denetim masasında gözükmüyor ise o zaman Başlat/Çalıştır'a "lusrmgr.msc" yazıp tamam'a tıklayın. Buradan "Users"'ı bulun ve iki kere tıkladıktan sonra orada eğer Administrator hesabı var ise, sağ tıklayarak bunu silin ve bilgisayarınızı baştan başlatın. Ayrıca performans programlarını tavsiye etmem. Bilgisayarınızın özellikleri ne ise performansı da o şekilde olur. Onun için performans programları, bilgisayarınız da belirgin bir artış göstermez. Ayrıca yanlışlıkla "Toolbar" kurmuşsunuz ki buda her zaman sinir bozucudur. Onun için Başlat/Denetim Masası/Program ekle veya kaldır'a girin. Burada ne kadar "Toolbar" yazan uygulama var ise onları silin. "Toolbar" aynı zamanda bilgisayarınızı yavaşlatır.

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
o oldu başlat menüsündeki silinmiyor

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Başlat menusunde ki o resimi buraya koyar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt