xp de video görüntüleme sorunu....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aytac75

aytac75

Üye
    Konu Sahibi
xp de video görüntüleme sorunu....
herkese merhaba,

Benim başıma tuhaf bir şey geldi belki forumdaki diğer arkadaşlarında başına gelmiş olabilir diye paylaşmak istedim. Ben xp sp 3 kullanıyorum. Hala bulamadığım bir nedenden dolayı media player ve diğer görüntü oynatıcılarımdan (bs player vs.) ses alıyorum fakat görüntü alamıyorum. Denemediği codec kalmadı ve hiçbir sonuç alamadım. Sadece dvix değil hiçbir görüntü formatında görüntü alamıyorum. Başka bir tuhaflık ise aynı dosyayı önce media player classic veya bs player ile açıyorum, yine sadece ses var, aynı anda o açıkken media playerı çalıştırıyorum ve görüntü geliyor. Bu konuda yardımınızı bekliyorum çünkü denemediğim yol kalmadı. Şimdiden teşekkürler.... :hmmm

motox

motox

Üye
gom playeri de kullan ondada olmassa yardımcı olmaya calısayım

aytac75

aytac75

Üye
    Konu Sahibi
merhaba, o da dahil herşeyi denedim sonuç hala aynı...teşekkürler

motox

motox

Üye
ozamn bilgisayarında video codec yok al burdan indir bi dene

aytac75

aytac75

Üye
    Konu Sahibi
deniyeyim ama k-lite ın tüm versiyonlarını denedim nerdeyse, anlamadığım diğer playerların neden çalışmadığı sonuçta onların codec e ihtiyacı yok benim sonum format olacak sanırım....

--------------- Ekleme ---------------

bundanda bir sonuç çıkmadı yine de sağol yardımın için....

arkadaşlar başka fikri olan yokmu sırf bu yüzden format atmak istemiyorum....

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ekran kartında sorun olabilir...En yeni versiyonunu indirip güncelle...

acati

acati

Üye
ekran kartı driverini yeniden yükle. olmazsa en temizi format.

franklinda

franklinda

Üye
linux live cd tak ve video oynat sorunyoksa format at derim bence varsa ekran kartına yazık olmuş dostum derim sana ancak çünkü linux böyle bir driver problemi yaratmaz ve sonucunda aynı ise değiştireceksin o kartı diyebilirim sana.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu bi driver sorunu. ekran kartının marka modeli ney meraktan sordum.

franklinda

franklinda

Üye
dediğimde haklıyım çünkü fazla ısı neden oluyordur buna mutlaka yada bios yazılımı sorunludur.

aytac75

aytac75

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı olduğunu sanmıyorum bu arada ekran kartım atı radeon x1550 series,512 mb...

son yüklediğim k-lite codecten sonra classic de dvixleri açıyor ama diğer oynatıcılarda sorun devam ediyor..

son yüklediğim k-lite codecten sonra classic de dvixleri açıyor ama diğer oynatıcılarda sorun devam ediyor..

alixkandemir

Üye
Direct x 9c indir yükle ve nero show time 3 programını bulabilirsen süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt