XOR katlanabilir motosiklet

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
XOR katlanabilir motosiklet
Arabanızın bagajına sığabilecek adam gibi bir modosikletiniz olsun istemez miydiniz? Ben isterdim. Trafik yüzünden delirmenin eşiğine geldiğiniz anlarda bagajdan çıkarıp kilometrelerce uzanan araç kuyruğunun arasından arabalarının içinde hapsolmuş talihsizlere nanik yaparak süzülmek gerçekten şahane olurdu.

XOR katlanabilir motosiklet artık herkese bu imkanı tanıyor. Katlanabilir lafı ilk anda akla ucubik tasarımlı, bir halta yaramayacak bir araç getiriyor. Çünkü çoğu katlanabilir ulaşım aracı gerçekten de kullanılamayacak derecede tasarıma sahip ya da yavaş ya da menzil sorunu var. XOR’da ise bunlar yok.

Açıkken 1750mm uzunluk x 760mm genişlik x 1100mm yükseklik ebatlarında. Katlandığında ise 1020mm x 420mm x 700mm ebatlarında oluyor. Katlamakla ya da açmakla uğraşmıyorsunuz.XOR bu işi otomatik yapıyor.
XOR’un üç değişik modeli var. Hepsinin ölçüleri hemen hemen aynı. Katlandığında ortalama bir bavul büyüklüğünde. Hem elektrikle hem akaryakıtla çalışabilen XOR’un en hızlı modeli 125 km hız yapabiliyor. Elbette bu akaryakıtla çalıştığındaki hızı. Elektrik motoruyla kullanılırsa hız yarı yarıya azalıyor ama 60 km de oldukça makul bir hız. Pilleri kullanıma göre 2-3 saat dayanabiliyor. Fiyatları 2000-3000 euro arasında.

• Beğen
Tepkiler: minoo

nitroux

nitroux

Üye
güzeell... daha önceki versiyonlar gibi cılız durmuyor ayrıca normal bir scooter tarzında... çıkarılabilir valiz şeklindeki ayak tabanı da gayet kullanışlı olmuş... :oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
daha ne olsun çantada motor:ehe süper süper:ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Battaniye gibi katlanıyo motosiklet daha neler görecez acaba :ehe

AlpReis

AlpReis

Üye