The East
Üye
xone0x [kısaca one]
Merhaba Ben Dogu (soyismimi söylemiyim
) istanbul kartalda dogdum hala orda yaşıyorum galatasaraylıyım
kartalspor maçlarınada giderim [kartalspor-galatasaray hazırlık maçına geçen gittim
] Hem Biraz Dinci Biraz
Kemalist im Kapitalizme karşıyım ama komünist değilim Türküm işte
sevdigim kitaplar
Dinle ilgili olanlar ve komünist hikayeleri [söyledigim gibi öyle değilim ama romanları güzel]
Okudugum kitaplardan en güzelleri: İdamlık Genç ve Che'nin Kitabıdır Annem ve Babam
Tuncelili'dir [lütfen sagcı solcu alevi sunni olaylarına girmeyelim Aşırı Olmasada Namazlara Giden
Biriyim Şehit Haberlerine Üzülen Bir kişiyim] bilgisayarla aram iyidir html den anlarım azcık
flash dan dreamweaver şotofok kodlarını internetten alırsam visual basicte de iyiyim online oyunları
çok severim (artık çok fazla oynamıyorum) Ama Savaş Oyunları işte cs falan
Normal Oyunlardan Gtayı Severim Gta 3 San andreas ve vice city yi bitirdim öyle işte
Android uygulama yapmak istiyorum ama pek pro değilim kitap yazcam işte yakında
sayfa çevirmeli flash e-book ile android uygulama kitaplık falan yapcam
neyse kurban bayramınız Mübarek Olsun
) istanbul kartalda dogdum hala orda yaşıyorum galatasaraylıyımkartalspor maçlarınada giderim [kartalspor-galatasaray hazırlık maçına geçen gittim
] Hem Biraz Dinci Biraz Kemalist im Kapitalizme karşıyım ama komünist değilim Türküm işte
sevdigim kitaplar Dinle ilgili olanlar ve komünist hikayeleri [söyledigim gibi öyle değilim ama romanları güzel]
Okudugum kitaplardan en güzelleri: İdamlık Genç ve Che'nin Kitabıdır Annem ve Babam
Tuncelili'dir [lütfen sagcı solcu alevi sunni olaylarına girmeyelim Aşırı Olmasada Namazlara Giden
Biriyim Şehit Haberlerine Üzülen Bir kişiyim] bilgisayarla aram iyidir html den anlarım azcık
flash dan dreamweaver şotofok kodlarını internetten alırsam visual basicte de iyiyim online oyunları
çok severim (artık çok fazla oynamıyorum) Ama Savaş Oyunları işte cs falan
Normal Oyunlardan Gtayı Severim Gta 3 San andreas ve vice city yi bitirdim öyle işte
Android uygulama yapmak istiyorum ama pek pro değilim kitap yazcam işte yakında
sayfa çevirmeli flash e-book ile android uygulama kitaplık falan yapcam
neyse kurban bayramınız Mübarek Olsun