Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamaxmodgames hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
canavar195
Üye
Konu Sahibi
xmodgames hakkında
Arkadaşlar gerekli ayarları yapıyorum mesela 100 bin altın ayarlıyorum köy aramaya başlatıyorum ilk 100 bin altın gelen köyü geçiyor bir daha nerde denk gelirse orda duruyor neden böyle oluyor acaba bilgisi olan yardımcı olsun.
Who_knoxer
Üye
Benim bildiğim o ayar en az ne kadar ganimetli adam çıkacağını ayarlıyor.
canavar195
Üye
Konu Sahibi
Öylede işte ayarlıyorum o ayarın üstünde adam denk geliyor durmuyor bi dahakine duruyor
Who_knoxer
Üye
Direk saldırmayı denedin mi?
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Durmadığını nerden anlıyorsun köyler gözükmüyor ki ?
canavar195
Üye
Konu Sahibi
Direk derken o aradığım özellikteki köy gelince mi
Minimum 2 maximum 3 yapıyorum gözüküyor birazda oyun çakmasın diye böyle kullanıyorum
Zaten denk gelirse seste çıkıyor
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Oyun çakmaz merak etme ben 5-6 aydır kullanıyom çakan yok [emoji4] Bir önceki sürümü yükle bir de öyle dene.
canavar195
Üye
Konu Sahibi
Zaten 1.5.1 sürümünde düzgün bu seferde onda köşelerde ana bina bulmam gerekiyo en sonuncu sürümde var ondada durmuyo o sinir bozuyo onum yüzüne kaö tane bina kaçırdım usta olamadım bür türlü
Zaten oyunun çakması bahane de zaman çok o yüzden hızlı geçirmiyom o arada ders filan çalışıyorum
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Bi deneyim bende de atlayacak mı.
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Root istiyormuş yav bakamadım [emoji35]
canavar195
Üye
Konu Sahibi
Önceden nasıl kullandın
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Telefonu bugün aldım eski tel rootluydu [emoji4]
canavar195
Üye
Konu Sahibi
Hmm hayırlı olsun ne aldın
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Teşekkür ederim.Telefon Ascend g7 gold. Tabletten denicem birazdan sen xmoddaki ayarladığın seçeneklerin fotosunu atabilirmisin aynı ayarı yapıp deneyim.
canavar195
Üye
Konu Sahibi
Foto basıl koyuyoz hiç bilmiuom
Bi dk ben tapatalkı yükleyim
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Şimdi denedim bende de aynısı oldu [emoji29] Xmoddan yeni güncelleme bekliyecez artık.
canavar195
Üye
Konu Sahibi
canavar195
Üye
Konu Sahibi
Tmm dır iki güne kadar bişey yoktu inş ilgilenirler
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Şimdi bidaha baktımda ilk gelen köyü atliyor yani koy ara ya basınca gelen ilk köy ne olursa olsun atliyor.Ben ilk 100+ koy gelince atliyor sanmistim.
canavar195
Üye
Konu Sahibi
O bugün başladı programsal bi sıkınoitı galina
Mesela tüm ayarları uygulama seçeneği var basıyorum bazen duruyor uygulamanın kafası döndü heralde