Xilisoft Audio Maker 3.0.49.0807

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Xilisoft Audio Maker 3.0.49.0807




Xilisoft Audio Maker, çok fonksiyonlu bir ses dönüştürücüsdür. Xilisoft Audio Maker ile CD'den MP3 rip edilebilir ve Cd'ye yazılabilir. Audio Maker, tüm popüler ses formatlarını mp3 formatına dönştürüp CD'ye yazmanıza olanak sağlar. Hemde oldfukça hızlı ve yüksek kalitede ses çıktısı ile.

Ayrıca Audio Converter, Tüm popüler ses formatlarını birbirine dönüştürme işlemini kolayca yapabilir. Program ile MP3, M4A, WAV, WMA, MP2, OGG, AAC, AC3, APE, FLAC, AU vb. Ses formatlarını birbirlerine dönüştürebilirsiniz. Programın en önemli özelliklerinden biriside AVI, MPEG, WMV, ASF, MOV, MP4, 3GP, 3G2, RM, H.264, M4V gibi video dosyalarındaki sesleri kaydedebilir.

Ayrıca CD'den MP3 Rip etme özelliği ile audio CD'lerindeki trackları MP3, M4A, WAV, WMA, MP2, OGG, AAC, AC3, APE, FLAC, AU vb. formatlara dönüştürür.

Tüm bunlara ek olarak Audio CD Burner Software, ile Elde ettiğiniz müzikleri CD ortamına kaydedebilirsiniz. Program MP3, AVI, MPEG, WMV, MP4, 3GP, ASF, MOV, RM, MP2, MP3, WMA, WAV, AU, M4A, RA, OGG, AC3 gibi formatları destekler.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt