Xiaomi’nin 4K ekrana sahip “65” Mi TV 3S” akıllı TV modeli duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi’nin 4K ekrana sahip “65” Mi TV 3S” akıllı TV modeli duyuruldu
Xiaomi’nin yeni akıllı TV modeli 65″ ekran ve ilgi çekici özelliklerle geldi…



Çin’in başarılı firmalarından olan Xiaomi, özellikle akıllı telefon modelleri ile adından söz ettirirken, geçtiğimiz ay sonunda Xiaomi Mi 5 adındaki yeni amiral gemisini duyurmuştu ve ayrıca Xiaomi Mi 4S adında bir başka cihaz duyurusu da gelmişti.



Sadece akıllı telefon sunmayan firmanın faaliyet gösterdiği alanlardan bir tanesi de akıllı TV’ler olurken, Mi TV olarak şu ana kadar birçok model sunmuştu ve bugün yeni bir modelini daha aileye ekledi.

Xiaomi’nin yeni akıllı TV modeli Mi TV 3S adı ile gelirken, 65″ büyüklüğünde ekran içeriyor ve bu ekranın çözünürlüğü de 3840 x 2160 piksel çözünürlüğünde belirlenmiş. Sadece 5.9mm kalınlığa sahip olan yeni cihaz ayrıca kavisli tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Yeni Mi TV 3S modelinin ekranı Samsung üretimi ve 4000:1 kontrast oranı sunarken, izlenme açısı da 176 derece olmakta. Google tarafından geliştirilen Android mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihazda yonga seti ise MStar 6A928 olarak yer almakta. Bu yonga seti dört çekirdekli Cortex-A17 CPU ve Mali-T760MP4 GPU içermekte.

2GB sistem belleği ile gelen yeni akıllı TV ayrıca 8GB dahili veri kapasitesine sahip. H.265 Codec desteği sunan yeni Mi TV 3S Dolby ve DTS ses desteği de içermekte. Xiaomi Mi TV 3S modelinin fiyatının ise CNY 9,000 – $1,385 olacağı kaydediliyor.




Xiaomi’nin 4K ekrana sahip “65” Mi TV 3S” akıllı TV modeli duyuruldu - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Vestel İle Devam :sirit:
 

Benzer Konular



Üst Alt