Xiaomi'den MWC 2017'de yeni akıllı telefon duyurusu gelmeyebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi'den MWC 2017'de yeni akıllı telefon duyurusu gelmeyebilir


Gelecek ay sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde, yeni ve teknoloji dünyası için çok önemli bir etkinlik gerçekleştirilecek. Bu etkinlik MWC, Mobil Dünya Kongresi olarak adlandırılırken, her sene başta akıllı telefon ve tablet modelleri olmak üzere çok sayıda cihaz duyurusu bu etkinlikte gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz sene düzenlenen MWC 2016'da Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, amiral gemisi modeli Mi 5'in tanıtımını gerçekleştirmişti. Bu sene de firmanın Xiaomi Mi 6 adındaki yeni amiral gemisini ve ayrıca Xiaomi Mi Mix Evo adında farklı bir modelini daha MWC 2017'de duyurabileceği yönünde iddialar gelmişti.

Ancak TechCrunch'ın haberine göre Xiaomi, MWC 2017'ye katılmayacak. Bu da Xiaomi'nin üst yönetimden yer alan Kıdemli Başkan Yardımcısı Hugo Barra'nın neden bu önemli etkinlikten hemen önce Xiaomi'den ayrılma kararı verdiğini açıklıyor.

Kısa bir süre önce Samsung cephesinden de önemli bir açıklama geldi. Daha önce Galaxy S modellerini MWC'de resmi olarak duyuran firma, bu sene ise farklı bir karar verdi ve Galaxy S8'i MWC 2017'de tanıtmamayı seçti. İddialar bu akıllı telefonun Mart ayı sonunda duyurulacağı şeklinde.

Xiaomi de eğer, Mi 6 ve diğer akıllısı Mi Mix Evo'yu MWC 2017'de duyurmazsa, en erken Mart ayında kendi ayrı düzenleyeceği bir etkinlikte gün yüzüne çıkartabilir.

Şu an için henüz kesin bir bilgi de bulunmadığını belirtelim.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şaçma Bir Karar Bence.Bu Ne Sanatçımı 1 Yıl Albüm Var Ertesi Yıl Yok?
 


Üst Alt