Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi Yi Vs Viofo A118C Video Karşılaştırması Bölüm 1
Sponsorlu Bağlantılar
DarkredBlue61
Üye
Konu Sahibi
Xiaomi Yi Vs Viofo A118C Video Karşılaştırması Bölüm 1
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
DarkredBlue61
Üye
Konu Sahibi
DarkredBlue61
Üye
Konu Sahibi
byAndroid
Üye
Yalnız xiaomi yi araç kamerası değildir(aksiyon kamerası) Xiaomi nin araç kamerası ayrı.
Diğer kamera hakkında bilgim yok
Yok Farkları Var Galiba Birisi Dahami Genişti Öyle Bişeyler Aslında Aksiyon Kamerasıda Düşünüyorum Bi Tane 4K Kayıt Yapan Bişey Rahat 300 400 Şıkısacak Gibide Bakalım
Yok Farkları Var Galiba Birisi Dahami Genişti Öyle Bişeyler Aslında Aksiyon Kamerasıda Düşünüyorum Bi Tane 4K Kayıt Yapan Bişey Rahat 300 400 Şıkısacak Gibide Bakalım
Aslında Kullanılması Biraz Daha İyi Çünkü Mesela Yi Nin Aksiyon Kamerası Car DVRdan Kat Kat Daha İyi.Yani Plaka Okuma Konusunda Aksiyon Kamerası Çok Daha Üstün.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bol Bol Aksiyon Kamerası Var Araç İçi Kamera Olarak Kullanıyorsunda Normalde Kontaği Açtınmı Kayda Giriyorlar Filan Aksiyon Kameralarında Durum Ne Onu Bilmiyorum Ama
Koradam
Üye
Aksiyon kameralarında geniş açı lens var bu yüzden plaka okuma işinde sorun çıkarabilir .