0MG90 Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Hello Genişletmek için tıkla ... "Justin bize bi Hi bile demedi" geldi aklıma
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Hello Genişletmek için tıkla ... "Justin bize bi Hi bile demedi" geldi aklıma
Serhan Üye 0MG90' Alıntı: "Justin bize bi Hi bile demedi" geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... Ama Gülşen Demiş : "Hay , hay senimi kırıcam ? "
0MG90' Alıntı: "Justin bize bi Hi bile demedi" geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... Ama Gülşen Demiş : "Hay , hay senimi kırıcam ? "
Murat Alper Üye Konu Sahibi The SLayeR' Alıntı: Gelmişmi gerçekten Türkiye'ye Genişletmek için tıkla ... buyursunlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
The SLayeR' Alıntı: Gelmişmi gerçekten Türkiye'ye Genişletmek için tıkla ... buyursunlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
The SLayeR Üye muratalperr55' Alıntı: buyursunlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kardeşim zaten Türkiyede var bunlar kayıtsız ben resmi olrak satışı sordum o da zaman alır bence
muratalperr55' Alıntı: buyursunlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kardeşim zaten Türkiyede var bunlar kayıtsız ben resmi olrak satışı sordum o da zaman alır bence
Fenomenon Üye Hadi hayırlısı ama benim fikrim bunlar da 1-2 sene sonra iphone fiyatında hatta daha pahalı fiyata telefon satarlar.
Hadi hayırlısı ama benim fikrim bunlar da 1-2 sene sonra iphone fiyatında hatta daha pahalı fiyata telefon satarlar.
aleranol Üye Şirketin kurucularının bu tarz bi işe kalkışacağını sanmam çünkü oldukça deneyimli ve kullanıcıdan anlayan geliştiricilerden köken alan bir şirket
Şirketin kurucularının bu tarz bi işe kalkışacağını sanmam çünkü oldukça deneyimli ve kullanıcıdan anlayan geliştiricilerden köken alan bir şirket
Fenomenon Üye Keşke öyle olsa ama şirketlerin halden anlaması parayı görünceye kadar Paranın kokusunu aldıkları zaman değişirler :/
Keşke öyle olsa ama şirketlerin halden anlaması parayı görünceye kadar Paranın kokusunu aldıkları zaman değişirler :/