Peki Redmi 6 için MIUI 12 yüklemenin başka bir yolu var mı?Sorun olur iki cihazın donanımları farklı
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuradaki ronlardan birini yükleyebilirsiniz
Android versiyonunu nasil güncellerim peki?Bildiğim kadarıyla redmi 6 için MIUI 12 romu yok. İsterseniz verdiğim siteden android versiyonunu güncelleyebilirsiniz.
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAyrıca burada da MIUI 12 yüklemenin mümkün olmadığını belirtmişler
Bende redmi 5 in android sürümünü yükseltmek istemiştim ancak gördüğüm kadarıyla Xiaomi telefonları custom romla sürüm yükseltemiyorsun.Android versiyonunu nasil güncellerim peki?
Aslına bakarsanız Xiaomi telefonlar için Rom yükseltiliyor ancak geliştiriciler redmi 5, redmi 6 gibi modellere rom geliştirmekten ziyade daha çok redmi note ve redmi note pro serisine rom çıkarıyorlarBende redmi 5 in android sürümünü yükseltmek istemiştim ancak gördüğüm kadarıyla Xiaomi telefonları custom romla sürüm yükseltemiyorsun.
Attığım linkteki romlar saf android üzerine kurulu MIUI arayüzü mevcut değil ancak redmi 6 nın son sürümü olan android 8.1 yerine 9 kullanıyorlarAndroid sürümü en yüksek olan değil miui sürümü hangisi ise ona göre rom yüklenebiliyor. bende yükseltecektim ama olmadı.
Bir sürü rom var. Bende yükleyecektim ancak miui sürümüne göre rom yüklenebiliyor. Her cihazın miui sürümü farklı.Aslına bakarsanız Xiaomi telefonlar için Rom yükseltiliyor ancak geliştiriciler redmi 5, redmi 6 gibi modellere rom geliştirmekten ziyade daha çok redmi note ve redmi note pro serisine rom çıkarıyorlar
Öyle bir durum yok sıfırdan rom yüklüyorsunuz yanlış anladınız sanırımBir sürü rom var. Bende yükleyecektim ancak miui sürümüne göre rom yüklenebiliyor. Her cihazın miui sürümü farklı.
Hayır cihazdaki miui sürümüne göre rom atılıyor. Ben ondan yüklemedim.Öyle bir durum yok sıfırdan rom yüklüyorsunuz yanlış anladınız sanırım
Anladım. Dediğiniz gibi Bootloader kilidini açmak için bir hafta beklemek gerekiyor maalesefBenim telefonumda olmuyor. Arkadaş denesin olursa tabii ki güzel olur. Ancak Xiaomi telefonlarında güvenlik üst düzeyde. Bootloader kilidini açmak bile uğraştırıyor.
Mesaj birleştirildi:
Hayır cihazdaki miui sürümüne göre rom atılıyor. Ben ondan yüklemedim.
Redmi 6 nın kendisi Android 9 şuan bende. Bilgi icin tesekkurlerAslına bakarsanız Xiaomi telefonlar için Rom yükseltiliyor ancak geliştiriciler redmi 5, redmi 6 gibi modellere rom geliştirmekten ziyade daha çok redmi note ve redmi note pro serisine rom çıkarıyorlar
Mesaj birleştirildi:
Attığım linkteki romlar saf android üzerine kurulu MIUI arayüzü mevcut değil ancak redmi 6 nın son sürümü olan android 8.1 yerine 9 kullanıyorlar