xiaomi redmi note batarya

Sponsorlu Bağlantılar

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
    Konu Sahibi
xiaomi redmi note batarya
arkadaşlar benim bi hatamdan dolayı batarya içine eridi sebebi kullanmaktan değil tam tersi kullanmamaktan yani uzun süre raftaydı güneş vurmuş veya yazın sıcağından kaynaklanmış olabilir cihazdan memnundum bulunduğum yerdeğki tüm telefonculara (belli bir semtteki) sordum yapamadı telefonun modelini nette arat bataryayı bul al dedi şimdi yapabileceklerim
1)nette aratmak
2) aldığım şahısı arayıp tedarik edip edemeyeceğini sormak bu benlik yaparım 1nciye siz yardım edin nasıl güvenilir site bulurum bazı linkler

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
arkadaşlar benim bi hatamdan dolayı batarya içine eridi sebebi kullanmaktan değil tam tersi kullanmamaktan yani uzun süre raftaydı güneş vurmuş veya yazın sıcağından kaynaklanmış olabilir cihazdan memnundum bulunduğum yerdeğki tüm telefonculara (belli bir semtteki) sordum yapamadı telefonun modelini nette arat bataryayı bul al dedi şimdi yapabileceklerim
1)nette aratmak
2) aldığım şahısı arayıp tedarik edip edemeyeceğini sormak bu benlik yaparım 1nciye siz yardım edin nasıl güvenilir site bulurum bazı linkler

aliexpress %100 orjinal olmayabilir ama iade vs gibi konularda sıkıntı olmaz kendi yanlış anlamam sonucu hatalı mal aldım hem mal bende kaldı hemde para iadesi aldım

2. link ise akıllı şarj gibi bir şey sanırım batarya değil :ehe

• Beğen
Tepkiler: aLoNeAnqe
aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
    Konu Sahibi
aliexpress %100 orjinal olmayabilir ama iade vs gibi konularda sıkıntı olmaz kendi yanlış anlamam sonucu hatalı mal aldım hem mal bende kaldı hemde para iadesi aldım

2. link ise akıllı şarj gibi bir şey sanırım batarya değil :ehe
nasıl alışveriş yapılabilir adımlar vs

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
nasıl alışveriş yapılabilir adımlar vs

aliexpress ile ilgili her şey : (PDF Dosyası Halinde Bir Kitapçık)

bu da facebook ta aliexpress ile ilgili herşeyin konuşulduğu kapalı grup :

bende gruba üyeyim bilgin olsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: aLoNeAnqe
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Aliexpresten alabilirsin ama ürünler ortalama bir ayda geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ghstr ve aLoNeAnqe

Üst Alt