Xiaomi Redmi 3 bataryası onaylandı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi 3 bataryası onaylandı
Önümüzdeki hafta gün yüzüne çıkacak olan Xiaomi’nin yeni akıllısı Redmi 3 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.



Çin kökenli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 2015 yılında en beğeni kazanan modeli Redmi 2 ile yer aldı. Üretici firma şimdi de bu yıl için yeni bir model sunmak için hazırlanıyor.



Xiaomi firması bu yıl için Redmi 3 adı ile gelecek olan yeni akıllı telefon modelinin hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önce hakkında birçok bilgi gelen Xiaomi Redmi 3 hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Xiaomi’nin yeni giriş seviyesi akıllı telefon modeli bir kaç gün sonra gün yüzüne çıkacak. Redmi 2’nin halefi olarak çıkışını gerçekleştirecek olan Redmi 3’ün bataryası onaylandı. Çin’in en bilinen sosyal medya sitesi Weibo, Xiaomi’nin resmi hesabından bir görsel paylaştı.

Paylaşılan bu görsele göre Redmi 3’ün bataryası 4.100 mAh olacağı resmileşti. Telefon diğer özellikleri arasında 5 inç ekran, Snapdragon 616 yonga seti, 2 GB sistem belleği, 16 GB genişletilebilen dahili veri kapasitesi, 13 MP çözünürlüğünde arka kamera, 8 MP ön kamera, Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi özelliklerine sahip olması bekleniyor. 12 Ocak 2016 tarihinde tanıtımının gerçekleştirilmesi beklenen Xiaomi Redmi 3’ün fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmamakta. Bakalım Xiaomi Redmi 3, sahip olduğu teknik özellikler ve tasarımı ile bir önceki model Redmi 2’nin başarısını gösterebilecek mi?




Xiaomi Redmi 3 bataryası onaylandı - MaxiCep
 


Üst Alt