Xiaomi, MIUI 7.1 Güncellemesinin Global Dağıtımına 5 Ocak’ta Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi, MIUI 7.1 Güncellemesinin Global Dağıtımına 5 Ocak’ta Başlıyor
Akıllı telefon pazarının Çin merkezli iddialı üreticisi Xiaomi, Android akıllı telefonlar için için sunduğu MIUI ara yüzü için MIUI 7.1 güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor.


Android işletim sistemine sahip akıllı telefonları ile adından sıkça söz ettiren ve hem güçlü hem de uygun fiyatlı modelleri satışa sunacak haklı bir üne kavuşan Çin merkezli üretici Xiaomi yeni bir arayüz güncellemesi yayınlamak üzere. Bir kaç geriye döndüğümüzde MIUI 7.0 güncellemesini yayınlayan Xiaomi, 5 Ocak tarihinde MIUI 7.1 güncellemesini yayınlayacağını duyurdu.

Xiaomi bu sene 460 dolar fiyat etiketi ile sunulacak yeni bir üst seviye model sunacak
Xiaomi’nin MIUI 7.1 güncellemesini OTA (over-the-air) olarak alacak modeller ise şu şekilde sıralandı: Xiaomi Mi 3, Mi 4, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 / Prime, Redmi 1S, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3G ve Xiaomi Mi Pad. MIUI 7 Global Stabil ROM V7.1.2.0.LXAMICK Xiaomi Mi 2/2S için yayınlanmış durumda ve indirilebilir.

Yayınlanacak olan bu güncellemenin Android 4.4 Kit Kat mı yoksa daha yüksek versiyon tabanlı mı olarak geliştirildiği bilinmiyor. Aynı şekilde güncellemenin yenilikleri ve değişiklikleri de henüz açıklanmadı. Xiaomi’nin yeni ara yüz güncellemesi MIUI 7.1 hakkında daha fazla bilgi için yarını beklemek ve güncellemenin yayınlanması ile birlikte yapılacak açıklamaları takip etmemiz gerekiyor.

Xiaomi, MIUI 7.1 Güncellemesinin Global Dağıtımına 5 Ocak’ta Başlıyor - MaxiCep
 


Üst Alt