Arkadaşlar açtım 2 gün kullandım harika bir cihaz eşime verdim ben yine 1520 ile devam.kamera özellikleri çok iyi ama çekim kalitesi 1520 nin gerisinde,ama müthiş hızlı ben çok beğendim ilerde android kullanacak olursam kesinlikle alacağım markalardan olacaktır xiaomi.
telefonu inceleyen kullanan var mı acaba? telefonun performansından şüphen yok ama iç çerçeve canımı sıkıyor. kullanan varsa iç çerçeve gercekten resimlerdeki kadar geniş mi ? çünkü bazı resimlerde daha küçük görünüyor kafam karıstı. bilen gören yoruma yazsın lütfen.
Mediatek li xiaomi almayın. Daha doğrusu çoğu firmanın mediatek li cihazını almayın. Birkaç firma dışında mediateki düzgün kullanan firma yok. Note 4 ün birkaç yazılım problemi var. Mi 5 en iyisi şuan. Ve mi 4 ile karşılaştığımız da bile menü de bile hızını farkettiriyor. Çok seri çalışıyor namussuz
Hepsiburada com dan beyazını(1149tl) almaya karar verdim. Satıcınında hepsiburada olması bana kullanıcı mağazalarından daha güvenilir geldi. Önerebileceğiniz bir site veya bir satıcı var mı?
Düzeltme fiyatı 1099 tl olmuş
not: hepsiburada.com dan altın rengini alan var mı acaba? yorumlarda rose gold olduğu belirtiliyordu.
Hepsiburada com dan beyazını(1149tl) almaya karar verdim. Satıcınında hepsiburada olması bana kullanıcı mağazalarından daha güvenilir geldi. Önerebileceğiniz bir site veya bir satıcı var mı?
not: hepsiburada.com dan altın rengini alan var mı acaba? yorumlarda rose gold olduğu belirtiliyordu.
Ben beyazını bir hafta önce aldım gerçekten harika bir cihaz yapmışlar ama ben androidi sevemedim gitti yine Lumia 1520 ye geri döndüm, cihazıda sahibinden de satılığa çıkardım.tavsiye ederim mi5 çok güzel bir cihaz(android kullanıcısı için)
Mediatek li xiaomi almayın. Daha doğrusu çoğu firmanın mediatek li cihazını almayın. Birkaç firma dışında mediateki düzgün kullanan firma yok. Note 4 ün birkaç yazılım problemi var. Mi 5 en iyisi şuan. Ve mi 4 ile karşılaştığımız da bile menü de bile hızını farkettiriyor. Çok seri çalışıyor namussuz
tavsiyelerinle araştırıp mi4 almıştım bi kaç ay oldu
artık başka marka düşünmesi bile ilginç hissettiriyor şaomi maxicep gibidir bir kez bulastin mı ayrılması zor olur :-)