espheni05
Üye
-
Konu Sahibi
-
Operatör isminin değişmesi iyiymiş.Ben miui Türkiye formundan bir arkadaştan aldım 64gb siyah dört aydır kullanıyorum global beta her cuma güncelleme geliyor özelleştirmeler diyer Android cihazlara göre çok fazla recovery ile yazılım yüklenebiliyor pc den sadece 64bit Windows 7 gerekli telefon gayet hızlı biraz kibar ve kaygan ama güzel kılıfları var daha önce Nexus 5 de miui rom kullanmıştım hoşuma gitmişti garantiyi sorun etmem yazılım rom root işlemlerini bilirim aldığım her telefonu rootlarım n11 ve diğer sitelerdekiler ithalatçı garantili zaten alabilirsiniz çerçeve demişsiniz siz söyleyene kadar hiç gözüme bile ilişmedi halada öyle normal 5 inçlik bir telefon sanal tuşlu telefonları sevmediğim için tercih ettim kapasitif tuşların yerlerini değiştirebiliyorsunuz operatör isimlerini değiştirebiliyorsunuz
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkinci kullanıcı Android'te de varOperatör olayını geçtim. Miui arayüzünde kendine has birçok özelliği var. Uygulama kopyalama(çift WhatsApp kullanabilirsiniz yani), mesaj ve arama engelleme, ikinci alan (Windows taki 2 farklı oturum açma gibi düşünün), kendine has applock tarzı program kilitleme ve aklıma gelmeyen bir çok özellik. Bende mi 4 kullanıyorum. Mi 5 siyah öneririm ben. Bana batıyor o çerçeve. Yinede batmaz derseniz alın o fiyata bedava. Bu arada mi 5 için Android 7 Alpha testleri başladı. İsteyen katılabilir
Hani nerdeİkinci kullanıcı Android'te de var
Hani nerde
Kurduracaksın Note 3 N9005'e Miui 8 Romunu. [emoji16] [emoji16]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda bizimkisi
Ayriyeten zamanlı mesaj gönderme, uzun ss alma gibi ek özellikler de mevcut
size ne ne demek yav forum burası. senin rütbe kasmak için alakalı alakasız yorum attığını söylediğimizde de sizene diyordun şimdi sony hakkında yazıyoruz yine sizene diyorsun biz çıkalım istersen ? çok saçma konuşuyorsun kardeş bu 1 değil 2 değil.Sonyciler sizene? Her şeye bi muhalefet. Her yerde böyle bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?