Xiaomi Mi5 akıllı telefon Force Touch teknolojisi ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi5 akıllı telefon Force Touch teknolojisi ile sunulabilir
Bende diyordum bu furyaya katılmayan birileri var ama kim aklıma gelmiyor diyordum hep diyordum dedim dedim bak ne oldu şimdi :sirit:


Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi Mi5, bu sene bitmeden resmi olarak duyurulabilir.


Akıllı telefon pazarında son bir kaç dönemde özellikle de Çinli firmalar damgasını vururken, Xiaomi ise başarılı Çinli firmaların başında geliyor. Firma bu sene bir çok yeni model sundu ve sunduğu her modelin de özellikle Çin ve sonrasında da sunulduğu Asya pazarında büyük ilgi gördüğünü söyleyebiliriz.



Firma yeni modeller üzerinde de çalışmalarına devam ederken, bu firmalardan bir tanesi de Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi Mi5 olacak. Bu yeni cihazın henüz ne zaman sunulacağına dair bilgi bulunmazken, teknik özellikleri hakkında da kesin bilgilerin yer almadığını belirtelim.

Bir süredir gelen iddialara göre Xiaomi Mi5 akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelebilir. Cihazın ekran çözünürlüğü ise büyük ihtimalle 2560×1440 piksel Quad HD olarak yer alacak. Yonga setinin ise Qualcomm Snapdragon 820 ya da MediaTek Helio X20 olabileceği ifade edilmekte.

Cihaz hakkında yeni bilgiler de gelmeye devam ederken, şimdi de yeni bir bilgiye göre Xiaomi Mi5’in ekranı Force Touch özelliği ile sunulabilir.

Force Touch, ekrana dokunurken, uygulanan kuvvetin büyüklüğüne göre farklı fonksiyonların yerine getirilmesine izin veren bir teknoloji ve ayrıca Huawei ve ZTE tarafından kullanılan, Apple’ın da Macbook ve Apple Watch modellerinde yer alan Force Touch, yeni iPhone modellerinde ise 3D Touch olarak yer alıyor.

Ayrıca Samsung’un da yeni amiral gemisi Galaxy S7’de benzer şekilde ClearTouch adındaki teknolojiyi kullanacağı kaydediliyor.

Xiaomi Mi5 akıllı telefon Force Touch teknolojisi ile sunulabilir - MaxiCep
 


Üst Alt