Xiaomi Mi Note 2 Pro'da SD821 ve 6GB RAM yer alacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Note 2 Pro'da SD821 ve 6GB RAM yer alacak
Xiaomi'nin yeni üst seviye akıllısı üst düzey donanım özellikleri ile sunulmaya hazırlanıyor...



Son dönemde akıllı telefon pazarının en çok dikkat çeken üreticileri Çinli firmalar olurken, bu firmaların başında da Xiaomi geliyor. Özellikle ilerleyen dönemde global pazarda liderlik planları yapan firma, bu sene ilk çeyrekte ise diğer bazı Çinli firmalara geçilmişti ve yeni modellerle tekrar yükselmeyi amaçlıyor.



Firmanın bu sene sunduğu en önemli akıllı telefonu amiral gemisi Xiaomi Mi 5 olurken, şimdi de bir başka üst seviye olarak Xiaomi Mi Note 2'yi sunma hazırlıkları içerisinde. Cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor ve şimdi de Xiaomi Mi Note 2 Pro olarak bir başka akıllı telefon hakkında haberler geldi.

Bu yeni akıllı telefon geçtiğimiz sene sunulan Xiaomi Mi Note Pro'nun halefi olarak gelecek ve cihazın iddia edilen teknik özelliklerine bakacak olursak eğer;

Xiaomi Mi Note 2 Pro, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile sunulacak. Akıllı telefonun gücünü ise Qualcomm tarafından kısa süre önce duyurulan Snapdragon 821 yonga setinden alacağı ifade edilmekte. Snapdragon 820'ye göre %10 daha performanslı olan yonga seti, dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeriyor.

4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon yanı sıra 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi içeren daha üst bir versiyon daha bulunacak. Akıllı telefonun arka kamerası 12MP çözünürlükte gelecek ve ayrıca 3.700mAh batarya içereceği kaydediliyor.

Xiaomi Mi Note 2 Pro'da SD821 ve 6GB RAM yer alacak
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Asıl Soru Gerek Varmıydı?
 
furyzer0

furyzer0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Şaheser
 


Üst Alt