Xiaomi Mi Mix 2s'in Yeni Görüntüsü Çift Kamera Konumunu Doğruladı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix 2s'in Yeni Görüntüsü Çift Kamera Konumunu Doğruladı


Xiaomi Mi Mix serisi akıllı telefonları her zaman çarpıcı tasarımlara sahip oldular ancak kamera ünitesinin tasarımı konusunda aynı şeyi söylemek pek mümkün değildi. Fakat bu sefer bu durum da değişecek gibi görünüyor. Xiaomi Mi Mix 2s'in çift kamera kurulumu ile geleceği biliniyor ancak bu konudaki farklı söylentiler, kameranın nereye yerleştirileceği noktasında farklı bilgiler veriyor.

Daha önce ortaya çıkan bir söylentide, led flaşı ayırdığı iki lensin telefonun ortasında konumlandırılacağı iddia ediliyordu. Ancak, bugün ortaya çıkan son sızıntı, kameranın iPhone X'e benzer şekilde üst köşede dik olarak konumlandırılmış olduğunu gösteriyor.



Aslında, kamera ünitesinin arkada merkez yer alması, Xiaomi hayranları arasında daha çok tercih edilen bir durum. Fakat bu tasarım, Xiaomi Redmi Note 5 Pro modelinde kullanılan tasarımla da uyumlu görüntü veriyor. Ne yazık ki, oldukça ince çerçevelere sahip olacak Xiaomi Mi Mix 2s'in ön kamerası hakkında bir bilgi vermiyor. Ancak daha önce ortaya çıkan bir sızıntıya göre ön kamera üst köşede yer alan bir çentik içine dahil edilecek.

Xiaomi Mi Mix 2S, 27 Mart tarihinde resmi olarak duyurulacak ve Snapdragon 845 yonga seti gibi bir çift kameradan çok daha iyi yükseltmeleri de beraberinde getirecek.
 

Benzer Konular



Üst Alt