Xiaomi Mi Mix 2s'in çıkış tarihi ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix 2s'in çıkış tarihi ortaya çıktı

Akıllı telefon üretiminin Çin merkezli ismi olarak karşımıza çıkan Xiaomi firması, hali hazırda kendinden dünyanın en büyük dördüncü akıllı cep telefonu üreticisi olarak söz ettiriyor. 2018 yılında firmaya yeni bir bakış açısı gerçekleştirip daha şık ve daha profesyonel cihazlar üretmeyi hedefleyen şirket, yeni akıllı telefon modeli Mi Mix 2s üzerinde çalıştırmalar gerçekleştiriyor.

Firmanın yıl içerisinde tanıtmaya hazırlandığı iddia edilen bu cihaza ait bilgiler kamuoyuna sıkça sızdırılırken, gücünü Snapdragon 845 yonga seti üzerinden aldığı belirtiliyor. Şirketin CEO'su Lei Jun açıklamalarında da bu tarih işaret edilirken, Çin'in sosyal paylaşım sitesi Weibo üzerinden paylaşılan tanıtım görselleriyle de bu bilgi bir kez daha doğrulanmış oldu.

Xiaomi Mi Mix 2s modelinin AnTuTu skoruna da ait verilere de ulaşılırken, şirketin CEO'su Lei Jun'ın yaptığı paylaşıma göre cihaz AnTuTu testinden 273.741 puan alıyor. Öne sürülen diğer iddialara göre 5.99 inç genişliğindeki 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekillenecek olan cihaz MIUI 9 kullanıcı arayüzü ile Android 8.0 Oreo işletim sisteminden gücünü alacak.

Bunun haricinde cihazın bataryası ise 3400 mAh kapasitesinde olacakken, kullanıcının tercihine göre 6 GB ve 8 GB olmak üzere iki farklı RAM belleği seçeneği bulunacak. Kablosuz şarj özelliğini de bünyesinde barındıracak olan cihaz çerçevesiz ekran tasarımı anlayışını ele alacakken, 25 Mart tarihi itibariyle cihaza ait bütün resmi teknik özellikleri sizlere sunacağız.

Xiaomi Mi Mix 2s'in çıkış tarihi ortaya çıktı
 
Son düzenleme:


Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Bu fena telefon
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
vedat1966

vedat1966

Üye
Gerçekten güzel telefonlar deniyor. (Kullanmadığım için yorum yapamıyorum.) Ancak forumda onlarca yüzlerce sıkıntıdan bahsediliyor. Acaba abartılıyor mu yoksa gerçekten sıkıntıları çokmu?

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt