Xiaomi Mi Mix 2s, İPhone X Benzeri Çerçeve Tasarımına Sahip Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix 2s, İPhone X Benzeri Çerçeve Tasarımına Sahip Olacak
Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Mi Mix 2s'in internete sızdırılan görüntüleri, İPhone X benzeri ince çerçeve tasarımını gözler önüne serdi.


Xiaomi Mi Mix 2s'e air olduğu iddia edilen görüntüler internete sızdırıldı. Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki bu fotoğrafların ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Ancak görüntülerde, Mi Mix 2'nin güncellenmiş bir tasarımına sahip gibi görünen Mi Mix 2S, İPhone X'de yer alan üstteki çentik çerçeve ile gelecek gibi görünüyor.



Bu tasarım, ön kamerayı doğal konumuna geri getirebilir ve fotoğraflarda görünmese de alt çerçevenin de daraltılmasına yardımcı olacaktır.

Üstteki iPhone X benzeri çerçevenin yan taraflarında, iPhone X'e oranla daha geniş boş alan bulunuyor ve durum çubuğundaki simgeler için daha fazla alan oluşturuyor. Yine de Essential Phone PH-1'i referans alırsak, Android bir akıllı telefonda bu alanlar çok fazla işlevsel olmayabilir. Ayrıca geliştiricilerin de bu tasarımı açıkça desteklemesi gerekiyor yoksa bu alan ölü bir boşluk olarak kalabilir.



Xiaomi, sıra dışı tasarımlı akıllı telefon modellerini geliştirmeyi seven bir üretici. Mi Mix ve Mi Mix 2 modellerinde ön kamera ve hoparlör sorunu yaşayan Xiaomi, böyle bir tasarımla bu sorunları da kolayca aşabilir.

 


Üst Alt