Xiaomi Mi Max 3'ten yeniden görseller geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Max 3'ten yeniden görseller geldi
Tanıtılmadan tüm teknik özellikleri kamuoyuna sızdırılan Xiaomi firmasının geliştirmekte olduğu Mi Max 3 modeline ait yeni bir görüntü yayınlandı.


Elde ettiği başarılı satış rakamlarıyla birlikte dikkatleri üzerine çeken Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin en çok dikkati üzerine Mi Max serisi ile çektiğini söyleyebiliriz. Bu yıl serinin en güçlü modeliyle karşımıza çıkmayı planlayan Xiaomi firmasının bu modeli Mi Max 3 olarak isimlendireceği düşünülürken, çerçevesiz ekranı sebebiyle 7 inç genişliğindeki bir dokunmatik ekran üzerinde şekilleneceği belirtiliyor.



Cihazın iki farklı depolama ve RAM seçeceğiyle birlikte satışa sunulacağı belirtilirken, bunlardan birinin 3 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunan model olacağı diğerinin ise 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunan model olacağı belirtiliyor.







Yonga seti cephesinde Snapdragon 635 yonga seti üzerinde şekilleneceği belirtilen cihazın ön yüzünde 5 MP çözünürlüğündeki tek kamera yer alacağı belirtilirken, arka yüzünde de 12 MP çözünürlüğündeki çift kameranın beklendiğini söyleyebiliriz. Cihaz 5.500 mAh gücündeki bataryadan enerjisini sağlayacakken, bu batarya Qualcomm Quick Charge 3.0 teknolojisi sayesinde hızlı bir şekilde şarj edilebilecek.



Yazılım cephesinde ise Android 8.0 Oreo işletim sistemi üzerinde şekilleneceği düşünülen cihazın, satışlarına ne zaman başlanılacağı ve fiyat etiketinin ne kadar olacağı hakkında elimizde bir bilgi bulunmuyor. Ancak firmaya yakın kaynaklardan elde edildiği öne sürülen bilgiye göre cihazın fiyat etiketi 1.000 TL seviyesinde olacak.
Xiaomi Mi Max 3'ten yeniden görseller geldi
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
2
Görüntüleme
365
arslan3332
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
328
ömer talat katı
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
335
DarkredBlue61
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
186
Eren Değerli


Üst Alt