Xiaomi Mi 9 resmi olarak tanıtıldı, özellikleri ve fiyatı açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 9 resmi olarak tanıtıldı, özellikleri ve fiyatı açıklandı
Merakla beklenen Xiaomi Mi 9 akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı. Karşınızda Xiaomi Mi 9;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xiaomi Mi 9; 6.39 inç büyüklüğünde, 1080 x 2280 piksel çözünürlüğünde, Super AMOLED teknolojili ve Corning Gorilla Glass 6 cama sahip ekran ile karşımıza çıkıyor. 157.5 x 74.67 x 7.61 mm ölçülerinde olan telefonun ağırlığı ise 173g.

Xiaomi Mi 9 donanım tarafında gücünü Snapdragon 855 işlemcisinden alıyor. 6/8 GB RAM ve 64/128/256 GB şeklinde seçeneklere sahip olan telefon 27W'lık hızlı şarj desteğine ve 3300 mAh kapasiteli batarya ile duyuruldu.

Xiaomi Mi 9'un arka tarafında ise f/1.75 diyafram aralığına sahip 48MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. f/2.2 diyafram değerli 12MP çözünürlüğünde telefoto ve f/2.2 değerli 16MP çözünürlüğünde geniş açılı kameralar da arka tarafta yer alıyor. Ön tarafta ise 20MP çözünürlüğünde Sony IMX576 sensörüne sahip kamera bulunuyor.

Android 9 Pie işletim sistemine sahip olacak Xiaomi Mi 9'un açıklanan fiyat seçeneklerini aşağıdan görebilirsiniz;

– 6 GB RAM + 64 GB dahili hafıza – 490 dolar / 430 euro
– 8 GB RAM + 128 GB dahili hafıza – 520 dolar / 455 euro
– 8 GB RAM – 256 GB dahili hafıza – 545 dolar / 480 euro
– 8/256GB Transparent edition – 740 dolar / 520 euro
– 8GB Explorer edition – 855 dolar / 785 euro

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Buğra, Murat Alper ve TheNightMare.

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Xiaomi yapmis gene yapacagini :alkis

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Xiaomi'de aştı kendini %5 kar marjının asla üstüne çıkmayacaz demişlerdi ama göz boyamaymış :ehe

• Beğen
Tepkiler: Coolwhisper
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve TheNightMare.
Buğra

Buğra

Admin
OnePlus 6T, 6.4 inç ekran 3700 mAh pil varken Xiaomi neden 6.4 inç cihaza 3300 pil koyar merak ediyorum kafamda deli sorular :hmmm

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, Murat Alper ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kamera testinde Pixel 3 ve Note 9 gibi rakiplerini geride bırakmış.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Buğra, Murat Alper ve TheNightMare.
Buğra

Buğra

Admin

Eskiden dxomark testlerine güvenirdim fakat geçtiğimiz yıl artık rüşvet karşılığında yüksek puanlar verdiğini düşünmeye başladım :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye

Kesin bir hile vardır antutu ve benchmarkda olduğu gibi diğer telefonlar o konuda DxOMark testlerindede hileye başvuruyor ama sonradan hile yaptıklarını kabul ediyorlar açıklama ile
Eskiden dxomark testlerine güvenirdim fakat geçtiğimiz yıl artık rüşvet karşılığında yüksek puanlar verdiğini düşünmeye başladım :D
Çünkü doğru kendimde ve ablamda xiaomi var ablamın ki mi 8 ve hala istediği gibi güzel çekimler yapamıyor hala o kadar kamera stabilize güncellemesi geldiği halde kendi telefon da ise daha kötü ama bunu sadece Google kamera ile bazı ayarlar var ayarlar bölümünde şu telefona Google ayarları falan filan ve biraz daha iyi çekiyor pixelin kendi apk camera uygulaması ile

• Beğen
Tepkiler: Buğra
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye

Pixel 3 ve Pixel 3 XL Geride bıraktıysa söylenecek söz yok gibi.
Kesin bir hile vardır antutu ve benchmarkda olduğu gibi diğer telefonlar o konuda DxOMark testlerindede hileye başvuruyor ama sonradan hile yaptıklarını kabul ediyorlar açıklama ile

Çünkü doğru kendimde ve ablamda xiaomi var ablamın ki mi 8 ve hala istediği gibi güzel çekimler yapamıyor hala o kadar kamera stabilize güncellemesi geldiği halde kendi telefon da ise daha kötü ama bunu sadece Google kamera ile bazı ayarlar var ayarlar bölümünde şu telefona Google ayarları falan filan ve biraz daha iyi çekiyor pixelin kendi apk camera uygulaması ile
Google, Camera konusunda kendi yazılım gücünü kullanıyor. Yazılım sayesinde Pixel 3 - Pixel 3 XL gibi telefonlarını ön plana çıkarmakta yazılımın gücü diye buna demek lazım :oke:

• Beğen
Tepkiler: Buğra
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve TheNightMare.
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye