Xiaomi Mi 7, Kablosuz Şarj Desteğine Sahip Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 7, Kablosuz Şarj Desteğine Sahip Olabilir

Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 7 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Xiaomi, nihayet bir amiral gemisinde kablosuz şarj desteğine yer verecek gibi görünüyor.

Xiaomi'nin duyurusu yaklaşan amiral gemisi Mi 7, kablosuz şarj desteğine sahip olabilir. Xiaomi'nin Eylül 2017 tarihinde Wireless Power Consortium (WPC) kaydı yapmasından sonra bu konudaki spekülasyonlar da artmıştı ve Xiaomi'nin Mi 7 amiral gemisinin Qi standardında kablosuz şarj desteğine sahip olacağı iddia ediliyordu. Bununla birlikte, kablosuz şarj özelliğinin desteklemek için Mi 7'nin cam arka yüzeye sahip olması bekleniyor.

Ancak bazı kaynaklar tarafından, Xiaomi Mi 7, piyasaya çıktıktan sonra alacağı bir firmware güncellemesi sonrasında Apple'ın en yeni iPhone'larına eşdeğer olarak, 7.5W'a kadar kablosuz şarjı destekleyeceği iddia ediliyor. Gelen haberlere göre Xiaomi'nin kalite ve tedarik sürekliliği sağlamak için Apple ile aynı Broadcom çipi ve NXP transmitter kullanabileceği öne sürülüyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Eğer bu iddialar doğruysa, Xiaomi Mi 7'nin 7.5 W'a kadar kablosuz şarjı destekleyen Qi Specification Version 1.1'i kullanma olasılığı yüksek demektir. Versiyon 1.2 ise 15W'a kadar daha hızlı şarjı destekliyor ancak daha yüksek ısı üretimine neden oluyor. Bu nedenle üreticiler, daha iyi ısı yönetimi nedeni ile Versiyon 1.1'i tercih edebiliyor.

Xiaomi Mi 7'nin Samsung üretimi 6.01 inç 18:9 en-boy oranına sahip bir ekran, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 16MP çift kamera kurulumu, 6-8GB RAM ve 64GB'lık başlayan dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Arka tarafta yer alan bir parmak izi tarayıcıya sahip olduğu iddia edilen Mi 7'nin bir başka söylentiye göre ise ekran üzeri parmak izi tarayıcıya sahip olacağı iddia ediliyor.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt