Telefon Tavsiyesi Xiaomi mi 6 Ve Huawei Mate 9?

Sponsorlu Bağlantılar

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi mi 6 Ve Huawei Mate 9?
Arkadaşlar bayramdan sonra telefon almayı düşünüyorum 2200 civarı bi bütçem var bu fiyata aklımda bu iki güzel cihaz var bana gerekli olan hızı ve kamerası telefonu kullanırken donma yapmasını istemiyorum ve kullandığım cihazın çektiğim makro veya doğa fotoğrafları güzel olsun istiyorum siz hangi telefonu önerirsiniz?

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
xiaomi mi6 öneririm ideal bir bütçeyle sizi memnun eder fiyat 1750 gibi biliyorum

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Mi 6 128 gb hafızalı olan 2100 mate 9 da 2100 fiyatları aynı yani fakat mate 9 ekran gorunumu çok güzel geldi mi 6nın donanımı çok cezbedici

bilisimler

bilisimler

Üye
Bence foto çekiminde makro ve doğa fotolarının kaliteli olmasını istiyosanız en az 13 mp kamera olması düşüncesindeyim.
13 mp dahi çok az.

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Kamera mp ile değilde lens ve f değerleri ile güzelliği belirliyor diye biliyorum mate 9un f değeri 2.2 mi 6nın 1.8 fakat lens bakımından mate 9 unkini leica uretiyor

bilisimler

bilisimler

Üye
Oda doğru tabi haklısınız
o cihazın yerine sizin yerinizde olsam bu cihazı alırdım hemen hemen aynı fiyat

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
2.el s8 veya huawei p10 plus alsam nasıl olur sizce? s8 yurt dışı ürünü

bilisimler

bilisimler

Üye
İkinci ele hiç güvenmeyin mutlaka bir hasar çıkar sıfır alın kafanız rahat olsun.

okdr

Üye
Bence mi6 alın. Ben Redmi Pro kullanıyorum. Valla çok memnunum. Benim her ihtiyacıma cevap veriyor. Yurt dışından getirtmiştim. Global rom da yükledim. Mükemmel çalışıyor. Samsung ve Apple da canınızı sıkacak birçok şey MIUI arayüzünde yok. Adamlar düşünerek iş çıkarmışlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt