Xiaomi Mi 5'in Snapdragon 820 çipseti ile geleceği duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5'in Snapdragon 820 çipseti ile geleceği duyuruldu
Xiaomi'nin kurucularından Liwan Jiang Weibo üzerinden Xiaomi Mi 5'in Snapdragon 820 çipsetini kullanacağını onayladı. Cihaz 21 Ocak'ta özel bir etkinlikte sunulacak. Satışların 8 Şubat'ta başlaması bekleniyor.

Diğer söylentilere göre cihazda 4 gb ram, 16 mp arka kamera ve 13 mp de selfie çekimi için özel ön kamerası bulunuyor.

5.2 inç QHD ekranı 565 ppi piksel derinliği sunuyor. 3600 mAh pil kapasitesi ve Qualcomm Quick Charge 3.0 desteği de bir diğer özellikleri arasında.

Cihazın fiyatı ise henüz duyurulmadı ama raporlara göre 385 ile 462 dolar arasında bir fiyat ile geleceği bekleniyor.

- GSMArena -

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Trojan89 ve hasan3472ty

Trojan89

Trojan89

Üye
Dört gözle bekliyorum mi 5i. Xiaomi candır..

yeumyang

yeumyang

Moderator
Bizim ülkeye de bir giriş yapsalar di iyi olacaktı

Trojan89

Trojan89

Üye
Xiaomi mi 4 kullanıyorum, mi 5i gözüm kapalı alırım.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Uygun fiyata en iyi donanıma sahip modelleriyle Xiaomi, daha çok ilerler.

Sarangni

Sarangni

Üye
Şu ekranı 5.5 ya da 5.7 yapsalar ne güzel olurdu. O klasmamda Note 3 yaptılar ama donanım Mi5 ayarında değil. Xioami hayranlıkla izliyorum. Bem Note 3 eskitene kadar Türkiye'ye resmi olarak giriş yaparlar galiba....

Trojan89

Trojan89

Üye
Şubat ayında resmi olarak tanımını yapılacak, bakalım artık satışa çıkıp Türkiye pazarına ne zamana gelir.

Sarangni

Sarangni

Üye
Şubat ayında resmi olarak tanımını yapılacak, bakalım artık satışa çıkıp Türkiye pazarına ne zamana gelir.
Hemen getirip ederinin üzerinde satmak için bekleyen fırsatçılar çok kısa süre için de cihazı getirip fahiş fiyatlarla satmak isteyeceklerdir. Xioami Note 3'ü 170~200 dolar bandında alıp 1200 satmaya kalkan adamlar var. İnsaflı olup 800 satanda gördüm ama 1000 lira da çok satıcı gördüm. 1000 TL bile çok ama fırsatçılık işte. Çok sürmez gelir çıkınca.

Trojan89

Trojan89

Üye
Resmi kanallardan temin ederiz, hele bir gelsin de.

Sarangni

Sarangni

Üye
Resmi kanallardan temin ederiz, hele bir gelsin de.
Miui form ya da hepsiburada getirise ancak resmi kanalla gelir. Onlarda sadece M4 16 GB modeli getirdi. Yurt dışından biri getirir ise orası ayrı.

Emre

Üye
Beklemedeyiz...

Invoke

Invoke

Üye
Snapdragon 820 için tam 5 millet hazırmış. Biri çin herhalde. :hmmm

Üst Alt