Xiaomi Mi 5, dört versiyon olarak geliyor, ayrıca fiyatlar da ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5, dört versiyon olarak geliyor, ayrıca fiyatlar da ortaya çıktı
Xiaomi’nin yeni akıllı telefonun şimdi de fiyatı ile ilgili bilgiler ortaya çıktı…


2015’de amiral gemisi sunmayı tercih etmeyen Çinli teknoloji devi Xiaomi, 2016’nın başında ise büyük bir merakla beklenen yeni amiral gemisi Mi 5’i sunmaya hazırlanıyor. Firmanın hem kurucusu olan hem de Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Liwan Jiang kısa süre önce Xiaomi Mi 5’in 24 Şubat tarihinde sunulacağı yönünde bilgiler paylaşmıştı.



Bu cihazın ayrıca görselleri de geçtiğimiz dönemde ortaya çıkarken, teknik özelliklerine dair de bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Çin’den bu yeni cihazın versiyonları ve bu versiyonların sunulacağı fiyatlarla ilgili bilgiler geldi.

Yeni bilgilere göre Xiaomi Mi 5, dört farklı versiyon olarak satışa sunulacak. Bu versiyonlardan ikisi metal kasa tasarımı ile gelirken, bu versiyonlardan ikisi 3GB / 32GB ve 4GB / 64GB olarak farklı sistem belleği / dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Diğer iki versiyonda ise 2.5D kavisli cam tasarım ön ve arkada yer alacak. 4GB sistem belleği ve Quad HD dokunmatik ekran yer alacak. Dahili veri kapasitesi ise 32GB ve 64GB olarak gelecek.

Fiyatlarına bakacak olursak eğer, RMB 2,199 ($335), RMB 2,599 ($395), RMB 2,799 ($425), RMB 3,099 ($470) fiyat etiketleri il sunulacağı iddia ediliyor. Ancak henüz bu bilgilerin kesin olmadığını da belirtelim.

Xiaomi Mi 5, yonga seti olarak Qualcomm’un Snapdragon 820, dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren yonga seti ile gelecek.

Xiaomi Mi 5, dört versiyon olarak geliyor, ayrıca fiyatlar da ortaya çıktı - MaxiCep
 


Üst Alt