Xiaomi Mi 5 akıllı telefonun yeni bir görseli daha ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5 akıllı telefonun yeni bir görseli daha ortaya çıktı
Xiaomi’nin yeni amiral gemisinin gün yüzüne çıkmasına sayılı günler kaldı…


Yarından itibaren başlayarak gelecek hafta içerisinde bir çok yeni akıllı telefon firmalar tarafından duyurulacak. Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016 kapsamında İspanya, Barcelona’da akıllı telefon üreticileri etkinlikler düzenleyecek ve yeni modellerini de gün yüzüne çıkartacaklar.



Çinli akıllı telefon devi Xiaomi 24 Şubat tarihinde etkinlik düzenleyecek ve yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi 5’i resmi olarak duyuracak. Bu yeni akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Twitter üzerinden hem cihazın görseli hem de bazı teknik özellikleri geldi.




Steve Hemmerstoffer tarafından sunulan bu görselde Xiaomi Mi 5’in beyaz renkli versiyonunun önden görünüşü yer alırken, ayrıca bir başka görselde de bazı teknik özellikler görülebiliyor.

Baktığımızda Xiaomi Mi 5’in 2.1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Snapdraggon 820 yonga setinden güç aldığı görülüyor. Ayrıca 3GB sistem belleği yer alırken, dahili veri kapasitesi de 64GB olmakta. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz MIUI 7.6.2.1 ile geliyor.

Xiaomi’nin bu yeni akıllısında önce fiziksel Home tuşu yer alırken, ayrıca bu tuşa entegre olarak parmak izi tarayıcı sensör de bulunuyor. Cihaz 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor.



Xiaomi Mi 5 akıllı telefonun yeni bir görseli daha ortaya çıktı - MaxiCep
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Xiomi ye hiç yakıştıramadım ön taraf bildiğin s6 edge olmuş...
 


Üst Alt