Xiaomi Mi 5, 24 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5, 24 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulacak
Xiaomi’nin yeni amiral gemisi gelecek ay sonunda gün yüzüne çıkıyor….

Gelecek ay içerisinde oldukça firmalar tarafından bir çok akıllı telefon modelli gün yüzüne çıkacak ve bunlar arasında da özellikle de amiral gemisi modeller büyük bir merakla bekleniyor.



Şubat ayı sonunda Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016 İspanya’nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek ve Samsung’un amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, LG’nin amiral gemisi G5 ve daha bir çok model resmi olarak duyurulacak.

Diğer taraftan gelecek sene ortaya çıkacak olan önemli bir cihaz da Xiaomi Mi 5 olacak. En son 2014 senesinde amiral gemisi modeli Mi 4’ü sunan Çinli teknoloji devi Xiaomi, 2015’i pas geçerken, yeni sene ile birlikte de amiral gemisini pazara sunacak.

Yeni akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, Şubat ayında sunulacağı yönünde resmi açıklamalar gelmişti ve şimdi de kesin tarih ortaa çıktı. Xiaomi’nin kurucularından olan ve aynı zamanda Kıdemli Başkan Yardımcılığı görevini de sürdüren Liwan Jiang, 24 Şubat tarihinde bahar konferansı düzenleyeceklerini duyurdu.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiler ise 26 Ocak tarihinde gün yüzüne çıkacak.

Xiaomi Mi 5 akıllı telefonun yeni akıllısı Qualcomm’un yeni dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak. Kesin olmayan bilgilere göre de 5.3″ büyüklüğünde Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 16GB / 64GB dahili veri kapasitesi, 16MP OiS destekli arka kamera, 8MP ön kamera gibi özelliklere sahip olacak.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...rihinde-resmi-olarak-duyurulacak-h215862.html
 


Emre

Üye
Galaxy S6 Edge çakması olmuş bu.
 
DalvikCache

DalvikCache

Üye
16Gb seçenegini görünce bastım küfürü. Abi 16gb nedir ya. lan 16gb koyuyon bari hafıza kartı koy oda yok. Şimdi bu cihazı türkiye ye getirseler kesin 16 lıgını getirirler mi4 te oldugu gibi.
 

Benzer Konular



Üst Alt