Xiaomi Mi 16000 Mah Taşınabilir Şarj Cihazı 78 TL Ne Dersiniz ?

Konu Sahibi
Xiaomi Mi 16000 Mah Taşınabilir Şarj Cihazı 78 TL Ne Dersiniz ?
Uygunmudur Acaba Şimdi Orjinal Çıkmaz İse Uğraş Dur.
Link

hbwolf

Üye
hala nokia kullanıyorsan uzun uzun götürür sanırım bu seni

Tepkiler: DarkredBlue61

UpOneTR

Üye
Yanında taşımayı düşünmüyorsun dimi cebine sığmaz bu hem kesin çıkmadır

0MG90

Üye
Günün Fırsatı ürünü. Çakma olamaz. Olsa bile Gittigidiyor gibi sitelerde kazıklanmaz kimse.

Tepkiler: djhiguramos
    Konu Sahibi
Yanında taşımayı düşünmüyorsun dimi cebine sığmaz bu hem kesin çıkmadır
Olsa Geri Gönderirim Sorun Değilde Zamanım Gitmiş Olur o Kadar.Ayrıca Yanında Taşırsın Arka Cebe Koyarsında Biraz Ağır Olur İşte Bundan Var Bende Kare Diğerleri Dikdörtgen Fazla Rahatsız Etmiyor Arka Cepte
2 Tane Alıyorum Ben

UpOneTR

Üye
Dostum 10000mah vardı bende cepte taşıması mümkün değil çok ağır çanta ya da mont cebi anca olur sen bide 16000 den bahsediyorsun çakma kısmında ciddi değildim

Konu Sahibi
Dostum 10000mah vardı bende cepte taşıması mümkün değil çok ağır çanta ya da mont cebi anca olur sen bide 16000 den bahsediyorsun çakma kısmında ciddi değildim
Valla Tplinkinki Çok Ağir Değildide Buda Bişey Olmaz Olmazsa Bebek Taşımak İçn Kullandıkları Şeylerden Alırız
Dün 1 Tane Daha Şipariş Verdim Normalde 5 10 TL Daha Pahalıymış Sanırım Neyse Toplam 3 Etti Hayırlı Olsun Bana

Konu Sahibi
Ben bunu öneririm :
Bu Sitede Olduğunu Bİliyorumda Çok Fİyat Farkı Olmayan Ürünleri Genelde TRden Alıyorum yada TRde Olmayan Bişeyse Yurtdışından Alıyorum BUgün Bişeyler Aldım Yeni Geldiler Tşkler 3 Tane Şipariş Verdim Gittigidiyordan

blastx

Üye
Hayırlı olsun

Koradam

Üye
Sahte değilse iyi