TP Linkinde Var 10 amperde Kışın 7 Gün Elektrik Gidince Bir Tane Daha Alayım Diyorumhala nokia kullanıyorsan uzun uzun götürür sanırım bu seni![]()

Olsa Geri Gönderirim Sorun Değilde Zamanım Gitmiş Olur o Kadar.Ayrıca Yanında Taşırsın Arka Cebe Koyarsında Biraz Ağır Olur İşteYanında taşımayı düşünmüyorsun dimi cebine sığmaz buhem kesin çıkmadır

Valla Tplinkinki Çok Ağir Değildide Buda Bişey Olmaz Olmazsa Bebek Taşımak İçn Kullandıkları Şeylerden AlırızDostum 10000mah vardı bende cepte taşıması mümkün değil çok ağır çanta ya da mont cebi anca olur sen bide 16000 den bahsediyorsunçakma kısmında ciddi değildim
![]()

Neyse Toplam 3 Etti
Hayırlı Olsun Bana 
Ben bunu öneririm :Uygunmudur Acaba Şimdi Orjinal Çıkmaz İse Uğraş Dur.
LinkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu Sitede Olduğunu Bİliyorumda Çok Fİyat Farkı Olmayan Ürünleri Genelde TRden Alıyorum yada TRde Olmayan Bişeyse Yurtdışından Alıyorum BUgün Bişeyler Aldım Yeni Geldiler TşklerBen bunu öneririm :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 Tane Şipariş Verdim GittigidiyordanHayırlı olsunBu Sitede Olduğunu Bİliyorumda Çok Fİyat Farkı Olmayan Ürünleri Genelde TRden Alıyorum yada TRde Olmayan Bişeyse Yurtdışından Alıyorum BUgün Bişeyler Aldım Yeni Geldiler Tşkler3 Tane Şipariş Verdim Gittigidiyordan
Daha İyisi Senin Olsun İnşallahHayırlı olsun

Olursa Geri Gönderirim Sıkıntı YokSahte değilse iyi

Allah razı olsun inşaallah sahte değildirSahte değilse iyi
İade Edersiniz Sorun Olmaz Merak EtmeyinAllah razı olsun inşaallah sahte değildir