xd

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
xd
n8e X7nin firmwaresini flashladım ana ekran geldi beyler kaydırmalı hani xd 2dakika demedi telefon kapandı zaten kameraya flan giremedim xd menüyü bile açmadı bende tekrar pr 1.2 flashladım opera yükledim buraya konu açtım bi anım oldu paylaşyim dedim anna bekleyen acılı gencin dramı saygılar xd xd hahahahhah

• Beğen
Tepkiler: sado826 ve suat1111

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bilgi icin tsk ler bende düşünüyordum yapsam ne olur diye:)

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
açılıyo ama ölüyo sonra xd

synergy11

synergy11

Üye
anlık sevinç :D

erollcelik

erollcelik

Üye
"anna ile bir dakika" kısa duygusal bir an<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 16:43:37 ---------- Yazıldı @ 16:42:39 ----------</font><br />
<br />
</font>hiiihi

pRime.

pRime.

Üye
iyiymiş :D :ehe:ehe

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ii servislik olmadı bnm gibi :D

farukozer4444

farukozer4444

Üye
:) :) :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Başarılarının devamını dilerim:)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Konuda anlık seviç gibi yazıları görüp içimden gülüyordum, bu yazıda sesli güldüm :D Dead flash falan yapamadın mı?

yahu bnm derdim başkaydı hem hafıza kartı aldırcaktım babama gitmişken bide ekran çerçevesinde ufak bi ezik li wardı okulda oldu oda ondan yolladım servise :D

vinerra

Üye
"öeröevesinde" bunu acıklarsan mutlu olucam :D her harfin yerine bi sey koydum ama yine cıkaramadım :D

• Beğen
Tepkiler: emreipekci

karasahinemre

Üye
çerçevesindee .d

heavenhawk

heavenhawk

Üye

yahu bnm derdim başkaydı hem hafıza kartı aldırcaktım babama gitmişken bide ekran öeröevesinde ufak bi ezik li wardı okulda oldu oda ondan yolladım servise :D
Yusuf daha gelmedi mi senin telefon ya ne zaman gelecek acaba .d ev telefonuyla idare edebilio musun bari :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
iyi ankesörlü kullanmıyor abi

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye

Yusuf daha gelmedi mi senin telefon ya ne zaman gelecek acaba .d ev telefonuyla idare edebilio musun bari :ehe

:ehe:ehe:ehe yok hala gelmedi çok uzak kaldım teknolojiden 3310 kullanıyoırum şu anda ama ev telefonu yazması daha iyi :D

Dampierre

Dampierre

Üye
Yusuf ne adamsın ya, babana nokia fotoğraf makinesi yapmış diyip n8 aldırıyosun, öeröevesinde(!) ezik var diye servise yollatıp hafıza kartı aldırıyosun, korkulur senden :D

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
Yusuf ne adamsın ya, babana nokia fotoğraf makinesi yapmış diyip n8 aldırıyosun, öeröevesinde(!) ezik var diye servise yollatıp hafıza kartı aldırıyosun, korkulur senden :D

Emre Şekeroğlu bunu beğendi xd

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt