xbox 360 yardım lütfen!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

joker..

Üye
    Konu Sahibi
xbox 360 yardım lütfen!!!!!!
arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünüyorum.başta ps3 alacaktım ama sonradan xbox 360 almaya karar verdim fakat hala bazı kuşkularım var.ben şimdi bu konsolu alınca bildiğim kadarıyla eğer illegal yoldan oyun yüklersem banlanabileceğimi duydum ve orjinal oyunları da çok pahalı..ne yapmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Eğer şubat 2011 sonrası üretilmiş bir Xbox alırsan ve yaklaşık olarak 200 TL para ödersen dual nand işlemi yaptırabilirsin.Böylece eline 2 cihaz gibi çalışan bir cihaz geçmiş olacak.Bir düğme ile farklı kullanıcılar arasında geçiş yapabiliyorsun bu özellik ile.Bir tarafına JTAG + FW yaptırıp diğer tarafını orjinal bırakırsan hiç bir sorun olmaz.Xbox Live'a bağlanmadan oynayacağın zaman hackli kısmı açıp oyununu tek başına ya da arkadaşlarınla oynarsın, online oynamak içinde istediğin oyunun orjinal CD'sini alıp orjinal kullanıcıdan gönül rahatlığı ile oynayabilirsin.Eğer bu sistemi düşünürsen özel mesaj at daha hızlı yardımcı olabileyim.İstersen yaptırabileceğin kaliteli bir kaç yer de önerebilirim çünkü biraz ustalık isteyen bir işlem.Eğer düzgün yapılmazsa 5-10 saniyelik açılış süresi bir kaç dakikaya bile çıkabiliyor.

İkinci seçenek ise 2. el ve eski oyunlara yönelmen.15-20 liraya bile kaliteli 2. el oyunlar bulunabiliyor...

• Beğen
Tepkiler: joker..

joker..

Üye
    Konu Sahibi
cevap verdiğin için teşekkürler özelden bir kaç sorum olacak :)

akade

Üye
arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünüyorum.başta ps3 alacaktım ama sonradan xbox 360 almaya karar verdim fakat hala bazı kuşkularım var.ben şimdi bu konsolu alınca bildiğim kadarıyla eğer illegal yoldan oyun yüklersem banlanabileceğimi duydum ve orjinal oyunları da çok pahalı..ne yapmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler...

eğer oyunlarını bilgisayara indirip (iso) dosyası gelmekta proğramdan geçirdikten sonra usb atıp xbox360 kopyalayıp oynarsan sorun olmamaktadır banlanmazsın internete wifi üzerinden girmediğin müddetçe.yalnız oyun konsolun FW' li vede jtag olması gerekmaktedir orjinal olmayan oyun oynaması için.

Takipçi Satın Al

Üst Alt