Telefon Tavsiyesi Xaomi Mi 5s ?

Sponsorlu Bağlantılar

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Xaomi Mi 5s ?
Merhabalar arkadaşlar
Uzun bir zamandır LG G2 kullanıyorum ama artık telefon miladını doldurdu.Sayın arkadaşlar 1500-1600 TL bandında böyle çok iyi bir telefon yok bütçemde en fazla 1500-1600 TL.Alıp kullanan arkadaşlar telefon nasıl (kamera,ekran,ses vs) görüşlerini paylaşırlarsa çok sevinirim

Buğra

Buğra

Admin
mi5s güzel cihaz ama onun yerine normal mi5 almanızı tavsiye ederim.
mi5s ara model oldu ve çok tutmadı ne yazık ki hemde xda gibi büyük forumlarda mi5s için teknik destek yok ( rom, kernel vb gibi )

o yüzden mi5 alırsanız her yönden daha avantajlı çıkabilirsiniz.
siyah renk mi5 tavsiye ederim 1300 lira civarında hepsiburada üzerinde :oke:

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
mi5s güzel cihaz ama onun yerine normal mi5 almanızı tavsiye ederim.
mi5s ara model oldu ve çok tutmadı ne yazık ki hemde xda gibi büyük forumlarda mi5s için teknik destek yok ( rom, kernel vb gibi )

o yüzden mi5 alırsanız her yönden daha avantajlı çıkabilirsiniz.
siyah renk mi5 tavsiye ederim 1300 lira civarında hepsiburada üzerinde :oke:

Vodafone 4G Sorunu varmış bide galiba bu cihazların,bulunduğum yerde 3G var 4G yok.4G çok aşırı kota yiyor pek kullanma taraftarı değilim zaten.Vodafone ile 4G'yi büyük şehirlerde 1800 mhz bandın olduğu yerlerde görüyormuşuz bu doğrumudur ?

Buğra

Buğra

Admin
Vodafone 4G Sorunu varmış bide galiba bu cihazların,bulunduğum yerde 3G var 4G yok.4G çok aşırı kota yiyor pek kullanma taraftarı değilim zaten.Vodafone ile 4G'yi büyük şehirlerde 1800 mhz bandın olduğu yerlerde görüyormuşuz bu doğrumudur ?
o konuda bilgim yok
fakat modem dosyası flaşlayarak veya rom atarak kapalı bandları açabilirsiniz mi5 için durum nedir bilgim yok
ama dediğim gibi mi5s yerina mi5 alın siyah rengini

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
o konuda bilgim yok
fakat modem dosyası flaşlayarak veya rom atarak kapalı bandları açabilirsiniz mi5 için durum nedir bilgim yok
ama dediğim gibi mi5s yerina mi5 alın siyah rengini

Gerçektende XDA'a Mi 5s için açılmış hiçbir konu yok Mi 5 almaya karar verdim.Çok sağolun

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Gerçektende XDA'a Mi 5s için açılmış hiçbir konu yok Mi 5 almaya karar verdim.Çok sağolun
mi5 android 7 ve 8 alacak amiral oluğu için 2 sürüm alır.
miui sürümü olarakta en az miui 10 görecektir.
zaten xiaomi sürüm güncellemesini kestikten sonra arayüz güncellemesine devam eden bir firma yine yeni arayüzü alırsınız :)
onlar yetmedi xda üzerinden zaten saf aosp romları veya cyanogenmod türevi romları kurabilir keyfinize bakabilirsiniz :ehe
şuan ülkemizde alınabilecek en iyi f/p cihazı mi5 ötesi yok

• Beğen
Tepkiler: karayel90 ve lazye
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Xaomi mi 5 almaktan vazgeçtim ve bu pazartesi Sony Xperia XZ aldım :)

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Sar Değeri çok yüksek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Mi 5'in mi XZ'nin mi?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Mi 5'in

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Zaten Xperia XZ aldım dostum genede teşekkürler :)

Xperia XZ hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar için yardımcı olabilirim

İyi hayırlı olsun. Konu başlığı mi5 olunca bende sar değerinin yüksek olduğunu yazmak istedim. Konuya bakanlar fikir sahibi olsunlar.

Üst Alt