x7 dokunmatik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
savarona22

savarona22

Üye
    Konu Sahibi
x7 dokunmatik sorunu
arkadaslar nokia x7 telefonum var ve şarzda iken dokunmatigi kimi zaman calışıyo kimi zaman calışmıyor.belle yi yükledikten sonra dahada kötü oldu ara ara şarzda olmasa bile dokunmatik ekranı çalışmıyo tuşları kilitliyorum tekrar açıyorum calısmaya başlıyor...bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkürler

keys1903

keys1903

Üye
arada olur

Febris

Febris

Üye
arkadaslar nokia x7 telefonum var ve şarzda iken dokunmatigi kimi zaman calışıyo kimi zaman calışmıyor.belle yi yükledikten sonra dahada kötü oldu ara ara şarzda olmasa bile dokunmatik ekranı çalışmıyo tuşları kilitliyorum tekrar açıyorum calısmaya başlıyor...bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkürler

arada ufak takılmalar olur sorun değil o ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne sıklıkla oluyor bu?

savarona22

savarona22

Üye
    Konu Sahibi
her şarza taktıgımda oluyor.neredeyse şarzda iken kullanamıyorum telefonu.gelen çagrılara bile cevap veremiyorum şarzdayken

Makifo

Üye
Bende Nokia X7-00 Aldım Arkadaşım.Yaklaşık Olarak İki Hafta Olmakta.Bende de Aynı Sıkıntı Mevcut Ama Şarjda Değil Bende Usb Kablo İle Bilgisayara Bağladığım Zaman Olmakta Bu.Bende Tuşları Kilitliyor Açıyorum Tekrarlar İse Cihazı Kapatıp Yeniden Açmaktayım.

covar

covar

Üye
bende c6-01 var arada bendede calışmıyor telefonu kapatıp acıyorum düzeliyor

Makifo

Üye
Cihazdaki işletim sistemi ile bir alakası yok bunu söyleyim önce anna sonra güncelledim şimdi belle kullanıyorum aynı sorun var.işletim sistemi ile alakalı değil bence

savarona22

savarona22

Üye
    Konu Sahibi
hayır orjinal degil ondanmı oluyor acaba!!!telefonu yurtdışından aldıgım için şarz aleti ingiliz tipi ve bizim türkiyedeki prizlere uymuyor onun için piyasadan almıştım bi tane.şuan da nijerya dayım burda orjinal malzeme bulmak neredeyse imkansız ne yapacam bilmiyorum.

mcalisir

Üye
sorun şarj aleti uyumsuz şarj aletleri böyle sorunlar çıkartabiliyor

savarona22

savarona22

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt