X6'ya 5800 FW'si Yüklesem Nolur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
    Konu Sahibi
X6'ya 5800 FW'si Yüklesem Nolur?
Arkadaşlar iyice niyeti bozdum, X6yla ilgili hiç bi modifikasyon bulunmamakta. 5800 için yapılmış C6 FWsini X6'ya flashlasam sorun yapar mı?

qpel

Üye
muhtemelen telefon açılmaz

achie

achie

Üye
Canın sıkılıyor galiba :)

emr-erock

emr-erock

Üye
telefon açılmaz.Siyazh bir ekran gidip gelir :D

maktama

maktama

Üye
5800xm için yapılmış c6 fw'ini X6'ya yüklemek.... Ben telefon olsam kafam çok karışırdıı :) :) Deneme bile:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dostum 35 numara ayakkabıyı 40 numara ayağa giydirmeye çalışıyorsum düşün o ayağın halini

mardok

mardok

Üye
olan telefona olur uğraşma yabancı forumlarda X6 için fw bulabilirsin onlara bak

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bizim forumda bikaçtane x6 için fw var onlara bak hem x6 için v 30 çıktı ama şu an 8 gb için gözüküyor 16 gb için çıkınca güncelleyecem hem v30 fw çıkar yakında beklemek lazım biraz

skamber

Üye
Arkadaşım Takdir senin lakin tel acılmayacaktır bunla da kalmayıp geri flash yükleme de yapamacaksın muhtemelen. Senin için şimdi yabancı forumlara baktım genelde millet 5800 için X6 FW si denemiş ve tel ucmuş bunla da kalmamıs flash ı geri de yükleyememişler .. En Bariz Örneklerden Biri;

Ve hatta burdaki kullanıcı teli coktuğu geri yükleyemediği gibi ayrıca da telini usb gormediğini söyluyor, forumun ilerleyen sayfalarında ise kullanıcıyardımları ile teli geri getiriyor 5800' FW ye tabi ki ..

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
ferrariye tüp takmak istiyorum gibi bir şey olsa gerek senin bu niyetin :kop:

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
allah yardimcin olsun ne diyim :)

SilentOne

SilentOne

Üye
telefon pert olur tawsiye etmem

Esendağlı

Esendağlı

Üye
X6 ya 5800 fw yüklersen... X6, EKS 6 olur:)

SilentOne

SilentOne

Üye
:d:d:d:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...