salkin
Üye
X6 telefonumu downgrade yapamiyorum. Local modda açilmiyor yardim???
| AŞAGIDA USTAM AÇIKLAMIŞ AMA LOCAL MODDA AÇILMIYOR Kİ TELEFONUM YARDIMCIOLACAK BU KONUDAN ANLAYAN ARDAŞLAR BİR EL ATSALAR.. ??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
X6 telefonumu downgrade yapamiyorum. Local modda açilmiyor yardim??? DOWNGRADE - Asagı cekme, indirme manasına geliyor GSM terimi olarak versiyon (firmware) dusurme ye deniyor.. UPGRADE - aynı şekilde derecesini yükseltme, yazılım vers yükseltme anlamına geliyor
Diyelim ki elinizdeki cihaza son versiyon bir flash attınız fakat cihaz ya bu versiyonla uyum saglamadı ya da bu yazılımda son kullanıcının sevmedigi bir problemle karşılaştınız.. Örnek SX1 15 versiyonda zil sesi daha az çıkıyor kullanıcıların da cogu bunun için düşük versiyon istiyor... Veya simlock açmak için boxın destekledigi versiyonu cihaza atmalıyız.. Nokia BB5 serisi dedigimiz cihazlarda direk versiyon dusurme olanıgı yoktur onun içinkullandıgınız boxda bir
seçenegi mevcuttur.HERSEYDEN once en onemlisi cihazın backuplarını almalıyız.. Şimdi DOWNGRADE yi isaretleyim ve atmak istedigimiz düşük versiyonu seçelim..
alalım bakın bu çok önemli FARKI anlatan
dosyasını buraya yükledim... (güncellenecek)Ardından flashımızı atalım cihazımız sorunsuz bir şekilde calışacaktır.. Diyelim ki dusuk versiyonu attık fakat cihaz Blink yapıyor ve açmıyor TELAŞ etmeyin cihaza en yuksek versiyonu tekrar yukleyın ve ardından adımları tekrarlayın YUKARIDA YAZANLARI YAPMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMUYOR |