X6 Satış yerleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
X6 Satış yerleri
Arkadaşlara x6 nın nerelerde satıldığını ve ne kadara satıldığını bu konuda paylaşalım ben bimeks 974 ve gold pc de gördüm 790 sizde gördüklerinizi yazarsanız sevinirim birde alan arkadaşlar telefon hakkında yorum yaparlarmı + ,- özellik olarak

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bende goldta gördüm sadece 1 aya bütün teknoloji mağazalarında olur merak etme.

Lacrymosa

Üye
Alma derim. Pahalı buluyorum. Samsun ya da HTC öneririm.

baranas

Üye
    Konu Sahibi
Vatanada gelmiş iyi iyi yayılsında alayım inceleme yapıyım daha doğru dürüst inceleme yok ya

Lacrymosa

Üye
Tekrar almayın derim. Telefonun sadece bir artısı var bunun dışında o parayı çok haketmiyor. Onun yaptığı hemen hemen her şeyi 5800 ile yapabiliyorum.

Telefon 1 yıllık Nokia Music (Ovi Music) paketiyle geliyor. (Comes With Music) 1 yıl boyunca Nokia Music Marketindeki bütün müzikleri indirebilirsiniz. Bu gerçekten güzel.

GANG BANG

GANG BANG

Üye
siz bu telin fiyatı 2-3 ay içinde ucuzlar mı?

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Çok ucuzlamaz. Size de önerim bu telefonu almak için beklemeyin. Ne telefonlar var. Nokia telefonları 2. plana bırakın.

yorumunuz için teşekkür ederim.ama sizde 5800 kullanıyosunuz.memnun deilmisiniz?

Lacrymosa

Üye
yorumunuz için teşekkür ederim.ama sizde 5800 kullanıyosunuz.memnun deilmisiniz?

Memnunum. 5800 gayet iyi bir telefon. Özelliklerine göre Nokia'dan beklenmeyecek kadar ucuz bir telefon. Ama X6'ya kesinlikle o para verilmez. 5800'dan çok farkı yok. 5 MP kamera yanıltmasın sizi. Piyasada artık 5 MP telefon çok var.

HTC ve Samsung telefonlar şu anda çok iyiler.

GANG BANG

GANG BANG

Üye
belki çok oluyo ama size son bir sorum alıcak.s.star ve 5800 ın görüntü kaliteleri hakkında bir biglniz var mı ?mesela 2 tel.dede aynı oyunu açsak hangisi daha iyi görüntü verir.

bu arada ben 1 hafta içinde 5800 almayı düşünüyorum.bu konu hakkındaki yorumunuz benm için önemli.

Lacrymosa

Üye
Star modeli birkaç tane var. 5800'ın ekran çözünürlüğü 16 milyon renk, rastgele bir Samsung Star'a baktığımda 256 bin renk olduğunu gördüm. 5800 o konuda fena değil. Ama 5800'da oyun oynayamazsınız. OpenGl hızlandırması olmadığı için önünüze sürekli normal tuşlu telefonlar için üretilmiş "java" oyunlarını 5800'a uyarlanmış halini getirirler. Çoğunda da ekranın %50'si yön tuşlarıyla kaplıdır.

5800'da adam gibi oyun yok denecek kadar az.
Ses kalitesi iyi fakat ses seviyesi düşük.
Şarjı bende az gidiyor 3-4 giden var.
Ovi Mağaza saçma sapan işe yaramaz uygulamalar dolu. (Günlerce, saatlerce orada vakit geçiren birisiyim. Ovi Store'da uygulamam dahi var.)
Web tarayıcısı çok iyi değil.
Kamerası vasat.

Anında paylaşım özelliği var. +
V50 güncellemesi ile müzik çalar güzelleşti. +
Kinetic Scrool özelliği ara menülerde işe yararken ana menüde tam bir fiyasko. Telefon kasıyor. Hiç pratik değil. -
GPS'si olması güzel. nDrive kurarsanız çok işinize yarar.+ GPS sinyal gücü hakkında bir şey diyemem çünkü başka telefonların GPS'ini uzun süre kullanmadım.
5800 fiyat/performans açısından iyi bir telefon.
Açık ve yeterince ışıklı ortamda video çekimi de gayet iyi.

5800 alınabilir fakat paranız varsa daha yukarılara çıkabilirsiniz.

GANG BANG

GANG BANG

Üye
ilginiz için teşekkür ederim.çok saolun.

Lacrymosa

Üye
Önemli değil.

baranas

Üye
    Konu Sahibi
PEki 1000 liraya önerebileceğin telefon x6 dan İYİ olan

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence N86 8MP..

baranas

Üye
    Konu Sahibi
bu zamandan sonra dokunmatik olmayan telefon mu alınır ya

Necmati

Necmati

Üye
saolasın :D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Dokunmatik alcaksan
N900
N97
Omnia
iPhone 3GS ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt