x6 nasıl telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
x6 nasıl telefon
arkadaşlar x6 almayı düşünüyorum nasıl bir telefondur?5800 dan farklarınelerdir 5800 gibi hantalmıdır?

5800 hantal ise sen bi numara anlamıyorsuın demektir

KayraBey

Üye
Herkes 5800'ı beğenecek diye birşey yok Başçavuşum.Arkadaş soru sormuş.Varsa cevabın ver.Yoksa hakarete yakın (küçümseme) tarzı mesaj yazmanın bir anlamı yok.Bence X6 daha iyidir.Donanımsal olarak karşılartırsan bile gerekli cevabı alırsın.Her ikisi de S60v5 yanılmıyorsam.

HakaN-06

Üye
Öncelikle 5800 ile X6 arasındaki farkları sayıyım. X6 kapasitif ekran 5800 rezistif (bence en önemli fark bu) 5800 kamerası 3.2 mp iken X6 5 mp-X6 (8,16,32 GB) depo hafızası kullanıyor 5800 hafıza kartı. İki cihaz arasında kaldıysan tabiki X6 almanı öneririm ama o paraya çok daha iyi cihazlar alabilirsin derim. Birde 5800 gibi hantal mı demişsin, iyi bir cfw atarsan iki cihazıda gayet stabil kullanabilirsin.

X6 İyi Telefon Kardeşim 1 Yıl Kadar Kullandım Sonrasında Değiştirdim Merak Ettiğin Bir Yer Varsa Yardımcı Olurum, 5800 ' la Kıyaslanmaz..X6' nın 5800 ' a Göre Üstün Özellikleri Var Yani Tasarım Olarakta Gayet Güzel

61semih

Üye
5800 dan tabıkı cok daha ıyı bır telefondur.dokunmatıgı kapasitif daha hassas olur.hız konusunda aşırı fark yok fakat x6 5800 a oranla cok daha ıyı telefon.takasta kullanacaksan yap

ZaZuM

Üye

kardeşim olayı çok güzel özetlemiş bende katılıyorum ne bilem x6 daha zarif gibi 5800 nazara

Tepkiler: Why Always Me
Birde X6 ' da Kapasitif Ekran Var Çok Hassastır Ekranı Kullanırken O Konuda Hiç Sıkıntı Yaşamadım,Belki Donanımsal Olarak Fazla Fark Yoktur Bilmiyorum Ama Hangisi Dersen X6 Her Zaman Öndedir

İkisini de kullanmış biri olarak,eğer ikisinden birini alacaksan bu x6 olmalı.

_RYUK_

Üye
x6 5800 a göre daha iyi alacaksan x6 al

Kapasitif ekranı,5 MP Led flaşlı otofokuslu kamerası,TV çıkışı ile X6 diyorum

Eşek'ten inip ' Katır ' a binmek gibi birşey bu sorduğun soru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...