Telefon Tavsiyesi x6 mı samsung jet mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
x6 mı samsung jet mi
Arkadaşlar ben bu İKİ telefon arasında kaldım sizce hangisi neden (comes with music siz x6 )

Soraux

Soraux

Üye
Bence x6 ama resim koysan öz. fln yazsan teli bilmeyen ark.lar icin daha iyi olur

Neverex

Üye
Kesinlikle X6.Arkadaşı harika bir telefon ben inceledim.Tavsiye ederim. :)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
jet bence

baranas

Üye
    Konu Sahibi
x6 çok mu yavaş merak ediyorum ??

baranas

Üye
    Konu Sahibi
peki sensörlü oyun bakımından zengin mi

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
Jet süper bir tel

baranas

Üye
    Konu Sahibi
peki x6 yla karşılaştırınca hangi özelliği deha iyi jet in veya netye göze olarak bu mesajı yazdın

Neverex

Üye
Arkadaşım kime sorsan X6 der.Çünkü X6 jetten daha fazla özelliğe sahip.Sen en iyisi şehrindeki bir teknoloji mağazasına git.Açık telefonları bir incele sonra kararını ver. :oke:

matadoors

Üye
Samsung Jet kullanıyorum...X6 nın tek artısı Şarj vs. Olabilir sadece 800mhz işlemci var ikisindede 5.0 mp kamera var..Ama ek özelliklerde Jet biraz daha öne çıkıyor.Hareketli duyarlılık sistemi,Radyodan yüksek kalitede ses kaydı vs. gibi bi çok ek özeliği var.Ayrıca çok hızlı Kilitlenmesi donma yapması imkansız neredeyse Dvd kalitesinde video izleyebilirsin.3g si de gayet hızlı.Gps navigasyon vs. Kullanışlı.X6 da bu tip küçük ama kullanışlı özellikler sınırlı sayıda..Jet fiyat açısındanda biraz daha uygun.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
samsung jet tabikide

BlackGalleon48

BlackGalleon48

Üye
kesinlikle x6 mükemmel bi telefon

ardua

ardua

Üye
bende kararsız kaldım ve bir teknoloji mağzasında nüfus cüzdanı vererek en fazla 4 ürün olmak üzere 1 günlük deneme kapanyası vardı ve ben samsung jeti beğendim hem hızlı hem dokunmatiğği iyi özellikleri nerdeyse aynı x6 gereksiz pahalı

Why Always Me

Why Always Me

Üye
paralel ithalatta nokia x6 nın comes with music olayından yararlanabiliyormuyuz ?

yigitcen

yigitcen

Üye
Samsung Jet kullanıyorum...X6 nın tek artısı Şarj vs. Olabilir sadece 800mhz işlemci var ikisindede 5.0 mp kamera var..Ama ek özelliklerde Jet biraz daha öne çıkıyor.Hareketli duyarlılık sistemi,Radyodan yüksek kalitede ses kaydı vs. gibi bi çok ek özeliği var.Ayrıca çok hızlı Kilitlenmesi donma yapması imkansız neredeyse Dvd kalitesinde video izleyebilirsin.3g si de gayet hızlı.Gps navigasyon vs. Kullanışlı.X6 da bu tip küçük ama kullanışlı özellikler sınırlı sayıda..Jet fiyat açısındanda biraz daha uygun.

ikisinde de 5 mp kamera var deyip geçmemek lazım.X6'nın kamera kalitesi samsung jet'ten kat kat daha üstün...:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...